Οι διαθέσιμες γόμες για το Αυστριακό GP

Οι κανονισμοί της FIA ορίζουν ρητά πως η Pirelli θα πρέπει να γνωστοποιεί τις διαθέσιμες γόμες των ελαστικών τουλάχιστον 8 εβδομάδες πριν από έναν ευρωπαϊκό αγώνα και 14 εβδομάδες πριν από έναν αγώνα μακριά από την Γηραιά ήπειρο. Ο επόμενος αγώνας που δε γνωρίζαμε τα ελαστικά ήταν η Αυστρία, όμως η ιταλική φίρμα έδωσε σήμερα τις γόμες στη δημοσιότητα.

Από αυτό που βλέπουμε, δεν υπάρχει έκπληξη. Οι οδηγοί

θα έχουν το δικαίωμα να διαλέξουν ανάμεσα στην υπέρ-μαλακή, την πολύ μαλακή και τη μαλακή γόμα, δηλαδή ό,τι μαλακότερο έχει ο Ιταλός κατασκευαστής. Θα είναι η τρίτη φορά που θα δούμε τις συγκεκριμένες επιλογές, μετά από το Μονακό και τον Καναδά.

Οι ομάδες θα επιλέξουν τα 10 από τα 13 σετ, ενώ από την Pirelli ορίζεται ένα σετ πολύ μαλακής κι ένα μαλακής γόμας για τον αγώνα, ένα εκ των οποίων θα πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιηθεί. Επιπλέον, ένα σετ υπέρ-μαλακής γόμας θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί στο Q3 των κατατακτήριων. Όσοι οδηγοί δεν προκριθούν θα έχουν το δικαίωμα να το χρησιμοποιήσουν την Κυριακή.

ΜοβΚόκκινοΚίτρινοΛευκόΠορτοκαλίΑυστραλίαΠολύ μαλακάΜαλακάΜεσαίαΜπαχρέινΠολύ μαλακάΜαλακάΜεσαίαΚίναΠολύ μαλακάΜαλακάΜεσαίαΡωσίαΠολύ μαλακάΜαλακάΜεσαίαΙσπανίαΜαλακάΜεσαίαΣκληράΜονακόΥπέρ-μαλακάΠολύ μαλακάΜαλακάΚαναδάςΥπέρ-μαλακάΠολύ μαλακάΜαλακάΑζερμπαϊτζάνΠολύ μαλακάΜαλακάΜεσαίαΑυστρία Υπέρ-μαλακάΠολύ μαλακάΜαλακά
Keywords
Τυχαία Θέματα