Ο οδηγός αγώνων Jaime Melo Τζούνιορ συνελήφθη από την αστυνομία μετά από καταδίωξη

Ο Βραζιλιάνος οδηγός αγώνων Jaime Melo Τζούνιορ συνελήφθη πρόσφατα από την αστυνομία μετά την εμπλοκή του σε μια καταδίωξη με το αυτοκίνητο, ενώ ήταν μεθυσμένος. Οι αστυνομικοί μπόρεσαν να τον συλλάβουν μόνο μετά από όταν συνετρίβη σε έναν τοίχο. Ο Melo είναι κυρίως γνωστός για την αγωνιστική επιτυχία του ως οδηγός της Ferrari και κάποιες νίκες του περιλαμβάνουν το FIA

GT Championship στο GT2 το 2006, δύο νίκες στο GT2, το 2008 και το 2009 στις 24 Ώρες του Le Mans, το 2009 στις 24 Ώρες του Spa, το 2007, το 2009 και το 2010 στις 12 Ώρες του Sebring και το 2008 και το 2009 στο Petit Le Mans.

Τη νύχτα της σύλληψής του, Melo τσακωνόταν με έναν άνδρα σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Cascavel, η οποία είναι μια πόλη στη νότια πολιτεία του Παρανά. Τώρα κατηγορείται για οδήγηση υπό την επήρεια παράνομων ουσιών και απερίσκεπτη οδήγηση.
Ο πατέρας του Jaime Melo είπε ότι Melo Τζούνιορ είχε περάσει προσωπικά προβλήματα με την κοπέλα του. Ο Melo πέρασε τη νύχτα στη φυλακή, αλλά ένας δικαστής διέταξε την απελευθέρωσή του. Ο Melo αργότερα πήγε στην Ευρώπη για έναν αγώνα αντοχής σύμφωνα με τον πατέρα του.

[Πηγή: GTSpirit]

Keywords
Τυχαία Θέματα