Ο Tyrese Gibson μας δείχνει τα γυρίσματα του Fast and Furious 8 στη Κούβα

Το Fast and Furious 8 έγινε η παγκόσμια αμερικάνικη παραγωγή του Χόλιγουντ που πήρε άδεια να κινηματογραφήσει στην Κούβα, μετά από δεκαετίας που οι Η.Π.Α είχαν θέσει σε εμπάργκο τη χώρα του Φιντέλ Κάστρο, και τώρα ο Tyrese Gibson, ανέβασε ένα video που μας δείχνει τα γυρίσματα στη Χώρα της Καραϊβικής.

Στο video αυτό, θα δεις

τα παρασκήνια των γυρισμάτων της νέας F&F ταινίας, που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Απριλίου του 2017. Εκτός από τους Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson και Ludacris, στη νέα ταινία θα συμμετέχουν η Charlize Theron, ο Dwayne “The Rock” Johnson, ο Jason Statham και ο Scott Eastwood. Την σκηνοθεσία της ταινίας την έχει αναλάβει ο Gary Gray, που εμφανίζεται και στο video, και όπως μας έχει πει ο Vin Diesel, θα είναι η καλύτερη ταινία που έχουμε δει.

Επί της ευκαιρίας να σου πω, πως και το νέο Transformers: The Last Knight, θα κάνει γυρίσματα στη Κούβα, όπως ανακοίνωσε ο Michael Bay. Η νέα ταινία των Transformers θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Ιουνίου 2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα