Επετειακό τρέιλερ για τα 15 χρόνια του The Fast and the Furious

Ήταν Ιούνιος του 2001, όταν γνωρίσαμε για πρώτη φορά μία ταινία με το όνομα «The Fast and the Furious». Η υπόθεση κινήθηκε γύρω από γρήγορα και βελτιωμένα αυτοκίνητα, τα οποία μάχονταν στην ευθεία, με το NOS να σου σπάει τον αυχένα μόλις πατούσες το κουμπί, ενώ έπρεπε να επιλέξεις τουλάχιστον την… 19η σχέση στο κιβώτιο για να τερματίσεις.

Όσο περνούσαν οι ταινίες, η υπόθεση γινόταν διαφορετική, και ο Dominic Toretto και η παρέα του έμπαιναν διαρκώς σε νέες περιπέτειες, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε εκ νέου διαφοροποίηση

στο μέλλον. Έχουμε δει και την 7η ταινία του franchise, με την 8η να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Απριλίου του 2017.

Μιας, λοιπόν, κι έχουν συμπληρωθεί 15 χρόνια από την πρώτη ταινία, οι υπεύθυνοι θέλησαν να μας μεταφέρουν εκεί, δείχνοντάς μας το αντίστοιχο trailer. Οι σκηνές μάς είναι πολύ γνωστές, με την πιο χαρακτηριστική να είναι η τελευταία κόντρα, με το Dodge Charger R/T του 1970 απέναντι στην Toyota Supra του Brian O’Conner, η οποία κατέληξε στα χέρια του Toretto, αφού του χρωστούσε ένα αυτοκίνητο «10 δευτερολέπτων».

Keywords
Τυχαία Θέματα