Ο Shelby Mustang GT500 συνελήφθη… και όχι. Δεν είναι αυτοκίνητο!

Μπορεί να σου αρέσουν τα αυτοκίνητα. Μπορεί να τα σκέφτεσαι όλη μέρα, κάθε μέρα. Μπορεί να ξέρεις τα πάντα γι’ αυτά. ΠΟΤΕ όμως δεν θα τα αγαπάς περισσότερο από τον άντρα που άλλαξε το όνομα του σε Shelby Mustang GT500!!!

Πιο συγκεκριμένα, Shelby Mustang GT500 Miller. Ναι, Shelby Mustang GT500 είναι το όνομα του και όχι, δεν κάνουμε πλάκα. Το θέμα είναι ότι ο Miller δεν είναι και το καλύτερο παιδί του

κόσμου. Συνελήφθη στις 10 Ιουλίου, όταν αστυνομικοί που έκαναν περιπολία, παρατήρησαν την διαφωνία (αρκετά έντονη σύμφωνα με μαρτυρίες) που είχε με έναν άλλο άντρα έξω από ένα bar. Όταν είδε τους αστυνομικούς, έφυγε αλλά οι φίλοι του, είπαν πως θα τον πάνε σπίτι. Οι αστυνομικοί παρέμειναν στη σκηνή και λίγο αργότερα, ο Miller επέστρεψε. Μερικές στιγμές πιο μετά, ένας άντρας βγήκε από το μπάνιο με έναν μπαλτά, λέγοντας στους αστυνομικούς πως ο Miller τον άφησε στην τουαλέτα.

Για να μην μακρυγορώ, ο Shelby Mustang GT500 Miller συνελήφθη και κατηγορείται για οπλοκατοχή με πρόθεση, επειδή ήταν μεθυσμένος σε δημόσιο χώρο και για παραβίαση αναστολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα