Ο Kimi Raikkonen επιστρέφει στη Formula 1 [w/video]

Ναι, τελικά το αναμενόμενο έγινε! Ο Kimi Raikkonen επιστρέφει στη Formula 1 από το 2012, καθώς θα οδηγήσει για λογαριασμό της Lotus Renault GP (Lotus από το 2012) μέχρι και το 2013, έπειτα από συμφωνία των δύο πλευρών για 2 χρόνια συμβόλαιο. Ο “Iceman” έμεινε 2 χρόνια εκτός Formula 1,

έχει κερδίσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2007, έχει τρέξει σε 156 αγώνες, έχει 18 νίκες, 16 pole positions, 62 βάθρα, 7947 αγωνιστικούς γύρους, έχοντας την πρωτοπορία στους 1071 και έχει συγκεντρώσει 579 βαθμούς.

Ο 32χρονος Φινλανδός δηλώνει για την επιστροφή του στη Formula 1 με τη Renault:

Είμαι στην ευχάριστη θέση να επιστρέφω στη Formula 1 έπειτα από ένα διάλειμμα δύο ετών, και είμαι ευγνώμων στη Lotus Renault GP για το ότι μου πρόσφερε αυτή την ευκαιρία. Ο χρόνος στο World Rally Championship ήταν χρήσιμος σταθμός στην καριέρα μου σαν οδηγός, αλλά δεν μπορώ ν’ αρνηθώ ότι η πείνα μου για τη Formula 1 έγινε τεράστια. Ήταν μια εύκολη επιλογή να επιστρέψω με τη Lotus Renault GP, καθώς είμαι εντυπωσιασμένος από το εύρος των φιλοδοξιών της ομάδας. Τώρα, ανυπομονώ να παίξω σημαντικό ρόλο στο να ωθήσω στην ομάδα στις πρώτες θέσεις.

Περισσότερες δηλώσεις μπορείς να δεις στο Δελτίο Τύπου και το βίντεο που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα