Ο Fernando Alonso πιστεύει πως μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη αύριο

Ο Fernando Alonso δηλώνει αισιόδοξος ότι μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη στο Βελγικό αγώνα αύριο το μεσημέρι.

Ο Lewis Hamilton και ο Sebastian Vettel ξεκινούν και οι δυο πιο μπροστά στο αυριανό grid από τον Ισπανό, ο οποίος ξεκινά μόλις ένατος. Όμως στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων μετά τις κατατακτήριες δοκιμές ο Ισπανός δεν φάνηκε να επηρεάζεται

από τη θέση του. Ο Alonso ανέφερε:

Όλα μπορούν να γίνουν εδώ, πέρυσι ο Vettel ξεκίνησε ενδέκατος στον αγώνα και τερμάτισε δεύτερος. Το Spa πάντα σου προσφέρει πολλές πιθανότητες να κάνεις την επιστροφή, ειδικά και λόγο των απρόσμενων καιρικών συνθηκών που υπάρχουν εδώ. Πρέπει να σκεφτούμε θετικά για τον αγώνα, γιατί το μονοθέσιο και στο στεγνό και στο βρεγμένο απέδιδε καλά. Ο καιρός σίγουρα θα παίξει τον ρόλο του εδώ, στην αρχή του Q3 η πίστα ήταν βρεγμένη και όσο περνούσε η ώρα στέγνωνε, μέχρι που στέγνωσε εντελώς λίγο πριν την καρό σημαία. Σίγουρα όμως οι περίεργες αυτές συνθήκες μας πλήγωσαν.

Στο Q1 με βρεγμένη πίστα ήμασταν πρώτοι, στο Q2 με στεγνή πίστα ήμασταν δεύτεροι, οπότε το μονοθέσιο δείχνει να έχει δυνατότητες. Στον έξτρα γύρο που έκαναν κάποια μονοθέσια στο Q3, φάνηκαν να είναι και λίγο τυχεροί, καθώς σταμάτησε η βροχή τελείως και αυτό τους βοήθησε να κερδίσουν τρεις με τέσσερις θέσεις. Μπορεί να μη μαχόμασταν για την πρώτη θέση, αλλά σίγουρα ήμασταν σε θέση να πάρουμε μια κατάταξη μεταξύ τέταρτης και έκτης θέσης.

[Πηγή: GMM]

Keywords
Τυχαία Θέματα