Ο Ecclestone λέει όχι στην επιστροφή του Magny Cours

Υπήρχαν αρκετές φήμες τα προηγούμενα χρόνια για επιστροφή της Γαλλικής πίστας, αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα του Μονακό ο Bernie Ecclestone έδωσε σαφή απάντηση για τη πίστα του Magny Cours.

Όχι. Θα μας χτυπήσουν τη πόρτα, αλλά δεν νομίζω να μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Αυτό ήρθε ως απάντηση στις πρόσφατες δηλώσεις του Serge Saulnier, πρώην υπεύθυνου του Γαλλικού GP, ο οποίος είχε αναφέρει:

Αν επιβεβαιωθεί η θέληση κάποιων ανθρώπων τις ερχόμενες εβδομάδες, θα είμαστε πολύ κοντά (στην επιστροφή). Είμαστε ακόμα σε διαβουλεύσεις με τη FOM.

Φαίνεται

πως ο πρώην επικεφαλής της F1 ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι γίνεται παρά τα 83 του χρόνια. Όπως είπε και ο Flavio Briatore, πήρε 30 χρόνια στον Ecclestone να χτίσει τη Formula 1, χωρίς αυτόν όμως, μπορεί να διαλυθεί σε 2-3 χρόνια.

Αυτό που χρειάζεται η Formula 1 είναι ένας δικτάτορας. Να κάνει τους κανόνες και οι ομάδες να πρέπει απλώς να τους ακολουθούν. Αν δεν θέλουν, ας βρούνε αλλού δουλειά. Η Formula 1 έχει πολύ δυνατό εμπορικό σήμα. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι κάποιος με ξεκάθαρο πλάνο για την Formula 1 του μέλλοντος.

Όταν ο Ιταλός ρωτήθηκε, από τον δημοσιογράφο που του έπαιρνε συνέντευξή, αν θα ήθελε αυτή τη θέση, ο Briatore χαμογέλασε, γύρισε τη πλάτη του και απομακρύνθηκε.

[Photo Copyright: Daniele Cruciani]

Keywords
Τυχαία Θέματα