Μία Mercedes-Benz A-Class θα συμμετέχει στο 2014 BTCC

Η Ciceley Racing ανακοίνωση την πρόθεσή της να τρέξει με μία Mercedes-Benz A-Class στο Dunlop MSA British Touring Car Champioship του 2014.

Αν πάνε όλα σύμφωνα με τα σχέδια της Ciceley Racing, η ειδικά τροποποιημένη A-Class θα κάνει το ντεμπούτο της τον ερχόμενο Μάρτιο και πίσω από τα χειριστήρια θα είναι ο πρώην πρωταθλητής του Ginetta GT Supercup, Adam Morgan.

Όπως

είναι φυσικό, σε αυτό το σημείο δεν έχουν ανακοινωθεί τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου αλλά από την teaser φωτογραφία φαίνεται πως θα διαθέτει ανθρακονημάτινο splitter, καπό με εισαγωγές αέρα και χαμηλά side skirts. Προφανώς θα πατάει σε ζάντες ελαφρού κράματος ενώ φυσικά θα διαθέτει αναβαθμισμένα φρένα, πίσω αεροτομή και διαχύτη.

Σύμφωνα με τον team principal της Ciceley Racing, Russel Morgan:

Είναι σπουδαίο που ανακοινώνουμε επιτέλους τα σχέδιά μας για το 2014. Η αλλαγή είχε νόημα για εμάς για πολλούς διαφορετικούς λόγους. Με τον Paul Ridgway επικεφαλής του project […] και τον Adam να συνεχίζει να ωριμάζει σαν οδηγός, πιστεύουμε πως η A-Class θα είναι ένα ανταγωνιστικό πακέτο για το πρωτάθλημα του χρόνου.

[Πηγή: Ciceley Racing]

Keywords
Τυχαία Θέματα