Μια Lamborghini Gallardo εγκαταλελειμμένη σε κεντρικό δρόμο στο Dubai

Τελικά δεν είναι μόνο στην Ελλάδα της κρίσης που παρατημένα supercars, όπως το Nissan GT-R, βρίσκονται στο έλεος του Θεού, καθώς ακόμα και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης Sharjah βρίσκεται στην άκρη του δρόμου αυτή η μοβ Lamborghini Gallardo.

Το ιταλικό supercar μαζεύει σκόνη για πάνω από μια εβδομάδα μπροστά από το συγκρότημα κατοικιών, στο Palm Tower 1, με τους κάτοικους και τουρίστες να σχολιάζουν

του λόγους που έφεραν τον ιδιοκτήτη να αφήσει το αυτοκίνητο έτσι και την αστυνομία να είναι ενήμερη για το θέμα, καθώς αυτό έχει δεχτεί κλήση.

Οι κάτοικοι του Palm Tower 1 αλλά και η ασφάλεια του κτηρίου αναφέρουν ότι πολλοί είναι αυτοί που φωτογραφίζονται μπροστά στο αυτοκίνητο, ενώ άλλοι γράφουν πάνω στη σκόνη τα κλασικά, “Τηλεφώνησε μου αν το πουλάς” ή “Πλύνε με”. Πάνω στο αυτοκίνητο είναι εμφανή τα σημάδια από πατημασιές από ζώα και ανθρώπους.

Πληροφορίες για την πινακίδα κυκλοφορίας από την ιστοσελίδα της αστυνομία του Dubai, αναφέρουν ότι ανήκει σε ένα επαγγελματία ποδοσφαιριστή και “είναι για κατάσχεση εξαιτίας οδήγησης χωρίς άδειας κυκλοφορίας”. Ακόμα στον αριθμό κυκλοφορίας έχουν εκδοθεί αρκετές κλήσεις, με τις περισσότερες να είναι για παράνομο παρκάρισμα και για αποφυγή διοδίων.

[Πηγή: Gulf News]

Keywords
Τυχαία Θέματα