Λιγότερα αυτοκίνητα θα αγοράσουν φέτος οι Αμερικάνοι

Λίγο το Brexit, λίγο το γεγονός πως στις Η.Π.Α θα ψηφίσουν τον φθινόπωρο για νέο Πρόεδρο, οδήγησαν στους αναλυτές της LMC Automotive να αλλάξουν την πρόβλεψή τους και να μας κάνουν γνωστό, πως το 2016, θα είναι η χρονιά που η ξέφρενη επταετής πορεία συνεχούς αύξησης των πωλήσεων νέων αυτοκινήτων στις Η.Π.Α θα σταματήσει.

Μετά την οικονομική ύφεση του 2007, η αγορά των Η.Π.Α βρέθηκε σε άνοδο για επτά συναπτά έτη, αρχής γενομένης από το 2009, και πέρυσι, οι πωλήσεις έφτασαν στα 17.470.659 νέα αυτοκίνητα, αύξηση

5,7% σε σχέση με το 2014. Το νούμερο των 17,47 εκατ. νέων αυτοκινήτων είναι το νέο απόλυτο ρεκόρ της αγοράς των Η.Π.Α, μιας και έσπασε τα 17,3 εκατ. αυτοκίνητα που είχαν πουληθεί το 2000.

Ωστόσο, οι αναλυτές της αγοράς, ενώ αρχικά υπολόγιζαν πως φέτος θα πουληθούν περί τα 17,7 εκατ. αυτοκίνητα, αναπροσάρμοσαν τις προβλέψεις τους για 17,4 εκατ. δολάρια, κυρίως λόγω του Brexit και των προεδρικών εκλογών, με τους υποψηφίους, Donald Trump και Hillary Clinton να βρίσκονται κοντά στις δημοσκοπήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λιγότερα, Αμερικάνοι,ligotera, amerikanoi