Τα ελαστικά για το Grand Prix του Μεξικό

Η Pirelli έδωσε στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα τις διαθέσιμες γόμες που θα έχουν στη διάθεσή τους οι οδηγοί για το Grand Prix του Μεξικό. Εκεί η ιταλική εταιρία θα δώσει στις ομάδες την πολύ μαλακή (κόκκινη), τη μαλακή (κίτρινη) και τη μέση γόμα (λευκή), όπως ακριβώς και στο GP της Αμερικής.

Όπως ορίζουν οι φετινοί κανονισμοί, οι ομάδες θα διαλέξουν για τους οδηγούς τους 10 από τα 13 σετ. Τα υπόλοιπα τρία σετ

-ένα από κάθε γόμα- ορίζονται από την Pirelli. Τα σετ αυτά για τον αγώνα είναι η μαλακή και η μέση γόμα, κι ένα από αυτά θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί υποχρεωτικά την Κυριακή. Το σετ της πολύ μαλακής γόμας ορίζεται για το Q3. Οι οδηγοί που αποκλείστηκαν από το τελευταίο μέρος των κατατακτήριων έχουν το δικαίωμα χρήσης στον αγώνα.

Grand PrixΜοβΚόκκινοΚίτρινοΛευκόΠορτοκαλίΑυστραλίαΠολύ μαλακάΜαλακάΜεσαίαΜπαχρέινΠολύ μαλακάΜαλακάΜεσαίαΚίναΠολύ μαλακάΜαλακάΜεσαίαΡωσίαΠολύ μαλακάΜαλακάΜεσαίαΙσπανίαΜαλακάΜεσαίαΣκληράΜονακόΥπέρ-μαλακάΠολύ μαλακάΜαλακάΚαναδάςΥπέρ-μαλακάΠολύ μαλακάΜαλακάΑζερμπαϊτζάνΠολύ μαλακάΜαλακάΜεσαίαΑυστρίαΥπέρ-μαλακάΠολύ μαλακάΜαλακάΒρετανίαΜαλακάΜεσαίαΣκληράΟυγγαρίαΠολύ μαλακάΜαλακάΜεσαίαΓερμανίαΠολύ μαλακάΜαλακάΜεσαίαΣιγκαπούρηΥπέρ-μαλακάΠολύ μαλακάΜαλακάΜαλαισίαΜαλακάΜεσαίαΣκληράΒέλγιοΠολύ μαλακάΜαλακάΜεσαίαΙταλία Πολύ μαλακάΜαλακάΜεσαίαΙαπωνίαΜαλακάΜεσαίαΣκληράΑμερικήΠολύ μαλακάΜαλακάΜεσαίαΜεξικόΠολύ μαλακάΜαλακάΜεσαία
Keywords
Τυχαία Θέματα