Η Τoyota στο Tokyo Auto Show

H Toyota ανακοίνωσε τα μοντέλα που θα παρουσιάσει στο Tokyo Auto Show. Συνολικά θα υπάρχουν 15 μοντέλα όπου ανάμεσα τους θα υπάρχουν τα βελτιωμένα GT 86, Yaris και iQ. H GRMN – Gazoo Racing πήρε θα παρουσιάσει το iQ Supercharger prototype, το οποίο θα βγει στη παραγωγή σε μόλις 100 μονάδες μέσα στο 2012. Το αυτοκίνητο φορά τον κομπρεσοράτο 1.33 λίτρων απόδοσης 128 ίππων με 180 Nm ροπής. Συνδυάζεται με

ένα 6-τάχυτο κιβώτιο με κοντή κλιμάκωση, αναβαθμισμένα φρένα, σπορ ανάρτηση και σπορ εξάτμιση με διπλές απολήξεις. Στιλιστικά φόρεσε νέο bodykit με 16″ Enkei ζάντες ενώ στο εσωτερικό τοποθετήθηκαν σπορ καθίσματα.

Η GRMN θα παρουσιάσει επίσης το Yaris Turbo Concept. Βασίζεται πάνω στην τρίπορτη έκδοση του νέου Yaris και φορά τον 1.500αρη turbo κινητήρα απόδοσης 178 ίππων. Η GRMN για να βελτιώσει την οδηγική του συμπεριφορά τοποθέτησε σπορ ανάρτηση, μεγαλύτερα φρένα και ζάντες 18″.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το νέο GT 86 σε TRD και Modellista εκδόσεις. Το GT 86 TRD Performance Line απέκτησε νέο bodykit με μπροστά προφυλακτήρα, νέα ανάρτηση, παχύτερες αντιστρεπτικές, carbon μπάρα θόλων, νέα πλαϊνά spoiler, πίσω διαχύτη και νέα εξάτμιση. Είναι βαμμένο σε λευκό “Satin White Pearl” χρώμα, πατά πάνω σε 18″ ζάντες ενώ στο εσωτερικό τοποθέτησε σπορ καθίσματα.

Επίσης θα υπάρχει το αγωνιστικός Gazoo Racing FT-86 το οποίο συμμετείχε στον 24-ωρο αγώνα αντοχής του Nurburgring, με την Gazoo να δηλώνει ότι θα επιστρέψει και στον φετινό αγώνα με ένα περισσότερο βελτιωμένο GT 86.

Τέλος η G Sports θα παρουσιάσει τα βελτιωμένα Mark X saloonμ Vellfire large MPV, Modellista και TOM’S ενώ το Toyota Auto Fan Club θα παρουσιάσει το ηλεκτρικό 2000GT ενώ η Toyota Engineering Society θα παρουσιάσει το TES-ERA EV, ένα φουτουριστικό EV coupe πρωτότυπο.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα