Η λύση για τους κινητήρες είναι κοντά, σύμφωνα με τον Todt

Λύσεις στα προβλήματα των κινητήρων αναζητούν οι υπεύθυνοι του αθλήματος και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Το κόστος είναι δυσβάσταχτο για κάποιες ομάδες και η προσπάθεια της FIA για να επιβάλει ένα ανώτατο όριο πώλησης και στη συνέχεια εναλλακτικό κινητήρα έπεσε στο κενό. Έτσι, τα προβλήματα παραμένουν, με τους Jean Todt και Bernie Ecclestone καλούνται να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους, αν όντως χρειαστεί.

Ο Πρόεδρος της FIA, Jean Todt, δείχνει πολύ αισιόδοξος για το θέμα, καθώς

πιστεύει ότι η λύση είναι πολύ κοντά, τόσο πολύ που ακόμα και στις επόμενες 3 μέρες θα μπορούσαμε να έχουμε τις απαντήσεις που ζητάμε, αλλά ο Γάλλος αρνείται να προβεί σε κάποια αποκάλυψη, μέχρι να υπάρξει κάτι επίσημο και οριστικό, το οποίο θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα έχουμε τις συνεδριάσεις στη Γενεύη της Ελβετίας.

Νομίζω ότι είμαστε πολύ κοντά. Δε θα ήταν σωστό να απαντήσω σε αυτό πριν έχουμε κάτι. Ίσως να μπορέσω να το κάνω σε 72 ώρες. Είμαι αισιόδοξος. Ελπίζω πως οι άνθρωποι έχουν καλή αίσθηση, επειδή είναι το πρωτάθλημά μας. Είναι για το συμφέρον των ομάδων και του κατόχου των εμπορικών δικαιωμάτων. Γι’ αυτό και πιστεύω σε έναν φυσιολογικό κόσμο, με λογικούς ανθρώπους. Θα πρέπει όλοι να είμαστε σε θέση να συμφωνήσουμε και να βρούμε μία λύση.

Έχω μερικές καθολικές ιδέες με προτάσεις από τους κατασκευαστές, αλλά θα πρέπει να κάνουμε τα πράγματα με τον σωστό τρόπο. Οι κατασκευαστές συναντήθηκαν κάτω από την ηγεσία της FIA -κυρίως στη Γενεύη- αρκετές φορές και όλοι ήταν μαζί με τη ατζέντα που γράφτηκε από τη FIA. Θα κάνουμε μερικές προτάσεις. Έχω προτάσεις για τα περισσότερα από τα θέματα που νομίζω ότι είναι στη σωστή κατεύθυνση, και τη Δευτέρα στις 15:00 έχουμε συνάντηση στη Γενεύη και την επόμενη ημέρα έχουμε τη συνάντηση της Επιτροπής της F1 στη Γενεύη.

Keywords
Τυχαία Θέματα