H Arrinera παρουσίασε την αγωνιστική Hussarya GT

H πολωνική Arrinera παρουσίασε στην έκθεση Autosport International που γίνεται αυτές τις μέρες στο Birmingham στην αγωνιστική Hussarya GT. Η εταιρία ετοιμάζεται για το τελικό στάδιο της εξέλιξης του αγωνιστικού, δείχνοντας το αυτοκίνητο σε υποψήφιους πελάτες.

Τον περασμένο Απρίλιο η Arrinera Automotive παρουσίασε στο περιθώριο της έκθεσης του Πόζναν την Hussarya, με τους Πολωνούς να ανακοινώνουν πως το αυτοκίνητο θα βγει τελικά στην αγορά στα τέλη του 2016. Το supercar

θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, την αγωνιστική, η οποία θα είναι αρχικά διαθέσιμη από τον Σεπτέμβριο του 2016, με την έκδοση δρόμου να έρχεται λίγο αργότερα.

Το αγωνιστικό εκτιμάται ότι θα κοστίζει μεταξύ €170.000 και €183.000. Σχεδιάστηκε για να συμμετάσχει στην κατηγορία GT4 για το βρετανικό και ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και μηχανικά δεν έχει γίνει γνωστό τι κινητήρα θα φοράει αλλά θα αποδίδει 430 άλογα. Το αυτοκίνητο που είχαμε δει μέχρι σήμερα φορούσε τον 6,2 λίτρων supercharged V8 κινητήρα από την C6 Corvette ZR1, απόδοσης 650 ίππους και 820 Nm ροπής, με τη θηριώδη αυτή δύναμη να περνάει στους πίσω τροχούς, μέσω ενός αυτοματοποιημένο χειροκίνητου κιβωτίου με paddles.

Αυτό έχει εξελιχθεί από την Ιταλική CIMA και χρησιμοποιεί η Pagani και η Koenigsegg. Εξαιτίας αυτών, το Hussarya πιάνει τα 100 χλμ/ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 8,9 δευτερόλεπτα, ολοκληρώνει το 400άρι σε 11 δευτ., με την τελική του να είναι περίπου 340 χλμ/ώρα. Παράλληλα θα υπάρχει και μια performance έκδοση οποία θα κάνει τον κινητήρα να παράγει έως και 690 άλογα, με την εταιρία να τοποθετεί μεγαλύτερα φρένα.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα