Η Volkswagen παρουσίασε τις τριες ιδεές από το “People’s Car Project” της Κίνας, ξεκίνησε η κατασκευή του Amarok στο Ανόβερο

00:28 5/5/2012 - Πηγή: AutoBlog

H Volkswagen είχε ξεκινήσει πριν από 11 μήνες τον διαγωνισμό  ”People’s Car Project” στη Κίνα και συνολικά υποβλήθηκαν 119.000 προτάσεις για το τι τεχνολογία θέλει ο κόσμος να διαθέτουν τα μοντέλα της VW στο μέλλον, και τώρα ανακοίνωσε τις 3 εκείνες ιδέες που την εντυπωσίασαν περισσότερο από όλες.

Το πρώτο ονομάζεται Hover Car και είναι ένα μηδενικών εκπομπών όχημα το οποίο κινείται πάνω από το έδαφος, όπως

ακριβώς λειτουργούν τα μαγνητικά τρένα στην Ασία. Το δεύτερο είναι το Music Car το οποίο χρησιμοποιεί ένα σώμα κατασκευασμένο από οργανικά LED, τα οποία εκφράζουν στον έξω κόσμο, την μουσική που ακούει ο οδηγός μέσα στο αυτοκίνητο. Tο τρίτο project που ξεχώρισε είναι το Smart Key το οποίο χρησιμοποιεί μια οθόνη η οποία ενημερώνει τον οδηγό αρκετές πληροφορίες όπως πόσο καύσιμο έχει ακόμη το ντεπόζιτο, τον καιρό και αν κάποιος προσπαθεί να παραβιάσει το αυτοκίνητο του. Η τρίτη ιδέα, δεν αποκλείω να περάσει κάποια στιγμή στη παραγωγή.

Παράλληλα η Volkswagen ανακοίνωσε ότι σήμερα ξεκίνησε η κατασκευή του Amarok και στο εργοστάσιο της, στο Ανόβερο της Γερμανίας, το οποίο μέχρι σήμερα κατασκευαζόταν στο εργοστάσιο της VW στο Pacheco της Αργεντινής. Η Volkswagen έχει ως στόχο να κατασκευάζει 185 Amarok κάθε εργάσιμη ημέρα, 40.000 Amarok τον χρόνο, τα οποία θα πωλούνται στις αγορές της Ανατολικής και Δυτικής Ευρώπης καθώς και στην Αφρική. Η παραγωγή στην Αργεντινή θα συνεχιστεί και στο μέλλον, τα αυτοκίνητα που θα κατασκευάζονται εκεί θα πωλούνται στην αγορά της Νοτίου και της Λατινικής Αμερικής.  Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα