Η Tamara Ecclestone έχασε τελικά την Lamborghini Aventador της, πήρε μια ολοκαίνουργια Gallardo [w/video]

Η Tamara Ecclestone, η κόρη του γερο-μπέρνι, εδώ και περίπου 9 μήνες βρίσκεται στα δικαστήρια με τον πρώην φίλο της, τον Omar Khyami λόγω της μαύρης Lamborghini Aventador που του είχε κάνει η Tamara δώρο για τα 38στα γενέθλια του.

Ο Khyami χρησιμοποίησε την Aventador ως ενέχυρο ώστε η Elite Performance Cars Ltd

να του δώσει ένα δάνειο. Όπως καταλαβαίνεις το δάνειο δεν εξοφλήθηκε ποτέ και έτσι η Elite Performance Cars Ltd κατάσχεσε την Aventador όταν η Tamara, η οποία μετά τον χωρισμό της την οδηγούσε αυτή, την είχε πάει στο συνεργείο.

Η Aventador στη συνέχεια πουλήθηκε μέσω της Ansol Trading Ltd σε έναν Τούρκο ο οποίος ξεκίνησε τη διαδικασία ώστε το ιταλικό supercar να πάει στη γείτονα χώρα. Η Tamara όμως έβαλε τους δικηγόρους της να βγάλουν ασφαλιστικά μέτρα έκτακτης ανάγκης, ώστε η Aventador να μείνει στη κατοχή της.

Τελικά η υπόθεση πήγε στο δικαστήριο με τον δικαστή να αποφάνθηκε υπέρ της Ansol Trading Ltd. Όπως διαπιστώθηκε, η Tamara είχε υποβάλει ψευδή στοιχεία στην αίτηση για την λήψη ασφαλιστικών μέτρων. Έτσι η κόρη του Bernie θα πληρώσει £7.500 ως αποζημίωση στην Elite Performance Cars Ltd, £15.000 ως αποζημίωση στην Ansol Trading Ltd καθώς και όλα τα δικαστικά έξοδα.

Μην πιστεύεις όμως πως η Tamara θα κλαίει με μαύρο δάκρυ που έχασε την αγαπημένη της μαύρη Aventador. Πήρε την Hermes τσάντα της, έριξε μέσα μερικές εκατοντάδες χιλιάδες λίρες και πήγε στη κοντινότερη αντιπροσωπεία της Lamborghini αγοράζοντας μια πράσινη Lamborghini Gallardo LP560-4. Καλοτάξιδη Tamara.

Bonus! Μια άλλη Aventador στο Λονδίνο, σηκώθηκε από γερανό της αστυνομίας λόγω παράνομης στάθμευσης.

[Πηγή: The Daily Mail, YouTube]

Keywords
Τυχαία Θέματα