Η Red Bull θα κάνει στο Βέλγιο τη τελευταία της προσπάθεια για να αποκτήσει τον Kimi Raikkonen

Το σήριαλ με τον Kimi Raikkonen και σε ποια ομάδα θα τρέχει του χρόνου φαίνεται ότι δεν θα έχει άμεσο τελειωμό. H Red Βull σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνει την τελευταία της προσπάθεια να αποκτήσει τον Kimi Raikonen αφού ο μάνατζερ του θα συναντηθεί με τούς υπευθύνους της Αυστριακής ομάδας στο περιθώριο του βελγικού Gran Prix.

Σύμφωνα λοιπόν με τον πρώην στέλεχος της McLaren,

Tony Jardine ο μάνατζερ του Kimi Raikonen και η Aυστριακή ομάδα θα μιλήσουν πάλι στο περιθώριο του βελγικού αγώνα καθώς η Red Βull επιθυμεί διακαώς την ένταξη του Φιλανδού στην ομάδα.

Η προσφορά που θα κάνει η Red Βull στον Kimi Raikonen θα είναι σαφώς βελτιωμένη από την προηγούμενη όπως αναφέρεται, με την ανατροπή στην υπόθεση της διαδοχής του Mark Webber, που μέχρι εχθές φαβορί φάνταζε ο Daniel Ricciardo, να έγινε μετά νέα σχόλια του μάνατζερ του Φιλανδού, Steve Robertson ότι ο Kimi τελικά δεν “έκλεισε” στην αυστριακή ομάδα. Μέτα όμως από την δήλωση αυτή του Βρετανού μάνατζερ πληθώρα δημοσιευμάτων έγραψαν ότι ο Kimi Raikonen επιστρέφει στην παλιά του ομάδα την Ferrari.

H υποτιθέμενη επιστροφή του Φινλανδού στην Ferrari δεν άρεσε και πολύ και αυτό ώθησε την Αυστριακή ομάδα να προσπαθήσει για τελευταία φορά να κερδίσει την υπογραφή του Kimi.

Όλα αυτά, έρχονται να επιβεβαιωθούν και από τις χθεσινές δηλώσεις του Helmut Marko ότι η Red Βull δε θα ανακοινώσει κάποιο οδηγό στο Spa. Επίσης σε δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης της Red Βull, Dietrich Mateschitz υποστήριξε ότι η ομάδα του ψάχνει κάποιον οδηγό που θα αποδώσει άμεσα και όχι στο μέλλον, φωτογραφίζοντας με αυτή του την δήλωση, τον Kimi Raikonen.

[Πηγή: Sky Sports | Photo Credit: EPA]

Keywords
Τυχαία Θέματα