Η McLaren συνέχισε τις δοκιμές στο Bahrain

Παρόλο που η McLaren έκανε σχεδόν 300 γύρους στις δοκιμές του Bahrain, η ομάδα αποφάσισε να μείνει μια επιπλέον μέρα, για να κάνει τα 100 από τα 200km που δικαιούται για διαφημιστικούς λόγους. Η Βρετανική ομάδα φυσικά, μπορεί απλά να ήθελε να δοκιμάσει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των υπολοίπων ομάδων, το αεροδυναμικό πακέτο που σκοπεύει να τοποθετήσει στον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Από τις φωτογραφίες πάντως που δημοσιοποίησε η oμάδα στο twitter,

δεν φαίνεται κάτι καινούριο στο μπροστινό μέρος του μονοθεσίου.

Στο τιμόνι της MP4-29 βρέθηκαν και οι δύο οδηγοί της ομάδας, με τον Kevin Magnussen να οδηγάει το πρωί και τον Jenson Button να αναλαμβάνει το απόγευμα να ολοκληρώσει την δοκιμή. Εκτός της McLaren οι ομάδες που έχουν ήδη χρησιμοποιήσει το ένα από τα 2 επιτρεπόμενα τεστ των 100km είναι: η Mercedes, η Toro Rosso, η Force India και η Lotus.

Όπως πάντα, στις δοκιμές δεν χρησιμοποιήθηκε καμία γόμα αγώνα της Pirelli, καθώς η Ιταλική εταιρία προμηθεύει για τις διαφημιστικές δοκιμές ειδικά ελαστικά, που δεν έχουν καμία σχέση με τις αγωνιστικές της γόμες.

[Πηγή: McLaren]

Keywords
Τυχαία Θέματα