Ferrari: Τα προβλήματα στα νέα μονοθέσια θέλουν διπλάσιο χρόνο για να λυθούν

Μία από τις ομάδες που δεν έχει σοβαρά προβλήματα -αξιοπιστίας και απόδοσης- με το μονοθέσιό της είναι η Ferrari. Φυσικά, όπως κάθε ομάδα, έτσι και η Scuderia αντιμετώπισε κάποια ζητήματα αξιοπιστίας τής F14 T, κάτι που είναι λογικό, καθώς κάθε χρόνο όλα τα μονοθέσια θα εμφανίσουν έστω και μικρά προβλήματα σε σχέση με πέρυσι.

Η διαφορά φέτος είναι ότι εκτός από το γεγονός τα προβλήματα είναι περισσότερα, χρειάζονται και περισσότερο χρόνο για να τα κατανοήσουν, αλλά και να τα λύσουν, όπως εξηγεί ο Διευθυντής Μηχανολογίας

τής Scuderia, Pat Fry.

Τα μονοθέσια τόσο περίπλοκα και χρειάζεται χρόνος για να βρεις τα προβλήματα. Είναι πιο δύσκολο να βρεις και ν’ αλλάξεις το κομμάτι που πρέπει. Υποθέτω ότι υπάρχει ένα επίπεδο εξοικείωσης με ό,τι κάναμε στο παρελθόν. Θα είχα σκεφτεί τα προβλήματα που μας καθυστέρησαν 4 ώρες και θα κάναμε τον μισό χρόνο.

Μόλις βάζεις το μονοθέσιο να τρέξει, αρκετοί άνθρωποι έχουν αποδείξει ότι είναι αρκετά αξιόπιστο. Πρέπει να φτάσουμε στο σημείο που να μπορούμε να το κάνουμε αυτό, αυτή είναι η πρόκληση.

[Πηγή: AutoSport | Photo Copyrights: Studio Colombo/Scuderia Ferrari]

Keywords
Τυχαία Θέματα