Η Mahindra θέλει να πάει την Ssangyong στην Αμερική

Όλοι οι κατασκευαστές θέλουν να επεκταθούν. Είναι μία απαραίτητη κίνηση για επιβίωση και κερδοφορία. Το ίδιο θέλει και η Mahindra για την Ssangyong και πρόκειται για μία συνεχιζόμενη προσπάθεια της οποία η αρχή εντοπίζεται σχεδόν 2 χρόνια πίσω και το τελικό αποτέλεσμα, απέχει περίπου άλλα τόσα.

Όπως και να έχει, η Ssangyong μαζί με την

Mahindra εξετάζουν το αν αυτή η κίνηση έχει πιθανότητες επιτυχίας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του τμήματος αυτοκινήτων της Mahindra, Pawan Goenka, “αυτή τη στιγμή γίνονται μελέτες για να φανεί το ποια προϊόντα έχουν νόημα για τις Η.Π.Α., τι θα χρειαστεί για να να δουλέψουν εκεί και αν είναι οικονομικά συνετό να επεκταθεί η μάρκα στην περιοχή”.

Ο Goenka δεν είπε το πότε θα ολοκληρωθούν οι μελέτες αλλά απ’ όσο ξέρουμε από προηγούμενα δημοσιεύματα, παράλληλα με αυτές, σύμβουλοι προσπαθούν να καταλήξουν σε ένα πιο φιλικό για τις Η.Π.Α. όνομα καθώς και το ποια μοντέλα έχουν τις καλύτερες πιθανότητες να πουλήσουν. Παράλληλα, η Ssangyong επενδύει και στην επέκταση στην Κίνα και εξετάζεται το ενδεχόμενο ενός εργοστασίου εκεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα