Η Lego απέρριψε πρόταση της McLaren για χορηγία

Όλοι μας γνωρίζουμε την Lego. Εκείνη την μεγάλη εταιρεία από τη Δανία που είναι πασίγνωστη για τα τουβλάκια της, με τα οποία όλοι μας παίζαμε όταν ήμασταν σε μικρότερες ηλικίες. Τώρα, θα μου πεις τι δουλειά έχει μια τέτοια εταιρεία σε άρθρο που βρίσκεται στην κατηγορία της Formula 1. Η απάντηση

είναι απλή: λεφτά.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει το Autoweek, ο Ron Dennis, επί κεφαλής του McLaren Group, βρέθηκε στην Δανία, ώστε να συζητήσει το ενδεχόμενο οικονομικής συνεργασίας, μέσα από την εμφάνιση του λογότυπου της Lego στα μονοθέσια -και όχι μόνο- της McLaren.

Τα πράγματα, όμως, δεν είχαν θετική κατάληξη για τη βρετανική ομάδα, καθώς ο Jorgen Vig Knudstorp, CEO της Lego, υπογράμμισε πως μια τέτοια χορηγία δεν τους ταιριάζει. Ο Dennis, όμως, εξακολουθεί να πιέζει με τον δικό του τρόπο τους Δανούς, λέγοντας:

Μακάρι η Δανία να ξυπνήσει και να καταλάβει ότι έχει μια μοναδική ευκαιρία να στηρίξει κάποιον σαν τον Magnussen, ο οποίος μπορεί εύκολα να γίνει θρύλος στη χώρα του.

Ο Kevin Magnussen κατάγεται, επίσης, από τη Δανία, συνεπώς η επιλογή του Dennis δεν ήταν καθόλου τυχαία. Η ομάδα του Woking ακόμα δεν έχει ανακοινώσει τον team-mate του Fernando Alonso (ούτε τον Ferni, αλλά αυτός θεωρείται σίγουρος), και τα παραπάνω επιβεβαιώνουν το προβάδισμα του Magnussen έναντι του Jenson Button. Βέβαια, ίσως η άρνηση της Lego να έχει αρνητική επίπτωση στον Kevin, με τις υποθέσεις να μεγαλώνουν όσο η McLaren δε μας δίνει ανακοινώσεις…

Keywords
Τυχαία Θέματα