Η Honda πάει 300 οπαδούς του Civic Type R για να γιορτάσουν την επιστροφή του WTCC στο Spa

Η Honda θέλοντας να δώσει μία εορταστική νότα στο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αυτοκινήτων Τουρισμού (WTCC) στο διάσημο Circuit de Spa-Francorchamps, διοργανώνει μια εκδήλωση με πιστούς ιδιοκτήτες και οπαδούς του Civic Type R . Περισσότερα από 180 αυτοκίνητα Civic Type R και 300 και πλέον οπαδοί, από 12 διαφορετικές Ευρωπαϊκές χώρες θα συμμετάσχουν στο γεγονός αυτό, το οποίο θα λάβει χώρα αύριο, Σάββατο, 21 Ιουνίου.

Και

οι 180 ιδιοκτήτες θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν το αυτοκίνητό τους μέσα στο Spa (υπό την παρουσία των αυτοκινήτων ασφαλείας της πίστας), με τους 300 οπαδούς να λαμβάνουν VIP μεταχείριση καθώς θα παρακολουθήσουν τους αγώνες WTCC της Κυριακής από μία πολυτελή βεράντα συμμετέχοντας με τους οδηγούς της Castrol Honda World Touring Car Team, τον Πρωταθλητή του WTCC, Gabriele Tarquini και τον Tiago Monteiro, τον Norbert Michelisz της Zengo̎ Motorsport και τον Mehdi Bennani της Proteam Racing.

Η Honda διοργανώνει επίσης διαγωνισμό κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου δίνοντας την ευκαιρία σε έναν τυχερό οπαδό του Type-R από όσους ταξιδέψουν στο Σιρκουί του Spa να είναι ανάμεσα από τους πρώτους που θα οδηγήσουν το νέο Honda Civic Type R την ημέρα της επίσημης παρουσίασης του το 2015. Προϋπόθεση συμμετοχής για τους παρευρισκόμενους είναι να μοιραστούν το ταξίδι και την εμπειρία τους μέσω Twitter χρησιμοποιώντας τα #TypeR και #WTCCSPA – που εμφανίζονται στην ειδική ιστοσελίδα που ετοίμασε η Honda.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα κριθεί με άμεση ψηφοφορία στο πλαίσιο της οποίας άλλοι οπαδοί του Type R και μέλη του κοινού να ψηφίσουν το ταξίδι που τους άρεσε περισσότερο. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 18:00 (ώρα Αγγλίας) το Σάββατο 21 Ιουνίου μέχρι τις 12:00 (ώρα Αγγλίας) την Κυριακή 22 Ιουνίου, με τους ψηφοφόρους θα πρέπει να επισκεφθούν την ειδική ιστοσελίδα για να επιλέξουν το αγαπημένο τους ταξίδι.

Το πρωτότυπο μοντέλο του Civic Type R της Honda θα εκτίθεται επίσης όλο το Σαββατοκύριακο, δίνοντας τη δυνατότητα σε σημερινούς ιδιοκτήτες και οπαδούς του Type R να δουν από κοντά την εμπνευσμένη σχεδίαση του νέου μοντέλου πριν το παγκόσμιο λανσάρισμα του αυτοκινήτου παραγωγής το 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα