Η Honda και η GM ετοιμάζουν από κοινού αυτόνομα και υβριδικά αυτοκίνητα

15:30 8/1/2016 - Πηγή: AutoBlog

H Honda και η GM το 2013 είχαν ανακοινώσει μια συνεργασία για την από κοινού ανάπτυξη αυτοκινήτων υδρογόνου και τώρα οι φήμες θέλουν τις δύο εταιρίες να έχουν εξελίξει την εταιρική τους σχέση και να εργάζονται από κοινού στην ανάπτυξη plug-in υβριδικών αυτοκινήτων, όπως επίσης και στην εξέλιξη της αυτόνομης τεχνολογίας.

Η συνεργασία των δύο εταιριών δεν επικεντρώνεται μόνο στην ανάπτυξη νέων συστημάτων μετάδοσης, αλλά και σε επίπεδο προμηθευτών, με τις δύο εταιρίες να θέλουν να μειώσουν τις τιμές των ανταλλακτικών, επειδή

πλέον κάνουν μεγαλύτερες, κοινές, παραγγελίες. Εκπρόσωπος της Honda ερωτώμενος για το θέμα δήλωσε πως η συνεργασία της Honda και της GM στην ανάπτυξη συστημάτων κυψελών υδρογόνου σημειώνει ικανοποιητική πρόοδο, αλλά δεν αναφέρθηκε καθόλου στις φήμες γα την ανάπτυξη τόσο αυτόνομης τεχνολογίας όσο και plug-in υβριδικής. Το μόνο που είπε είναι πως οι μηχανικοί των δύο εταιριών εξετάζουν τρόπους για το πως θα μπορούσε να επεκταθεί η μεταξύ τους συνεργασίας, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο ή χρονοδιάγραμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα