Η Buick παρουσίασε στη Κίνα τα Verano και Verano GS

Η Buick, όπως είχε ανακοινώσει, παρουσίασε σήμερα στην έκθεση Guangzhou στη Κίνα τα Verano hatchback και Verano GS. Αυτά βασίζονται στο Opel Astra, όντας πρακτικά η rebadged έκδοση τους, με τη μόνη διαφορά να εντοπίζεται στην εμπρός μάσκα που φιλοξενεί και το σήμα της αμερικάνικης εταιρίας.

Κάτω από το καπό

του Verano βρίσκεται ένας ατμοσφαιρικός, 1500άρης SIDI βενζινοκινητήρας απόδοσης 120 ίππων και 146 Nm ροπής, που συνδυάζεται αποκλειστικά με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Στο εσωτερικό δεν αλλάζουν πολλά σε σχέση με το ευρωπαϊκό Astra, και υπάρχει κρυφός φωτισμός, το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας IntelliLink με οθόνη 8 ιντσών και συμβατότητα με το Apple CarPlay.

Το Verano GS από την άλλη, είναι πιο sport τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε οδική συμπεριφορά. Την κίνηση, έχει αναλάβει ένας υπερτροφοδοτούμενος αυτή τη φορά, 1500άρης βενζινοκινητήρας με απόδοση 166 ίππων που συνδυάζεται αποκλειστικά με ένα 7-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Στο εσωτερικό η σπορτίφ έκδοση διαθέτει καθίσματα με alcantara επενδύσεις, κόκκινες ραφές για αντίθεση και κόκκινη κρυφό φωτισμό. Φοράει τον ίδιο κινητήρα με απόδοση 166 ίππων και 250 Nm ροπή. Συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα 8.8 δευτ. To αυτοκίνητο είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία με την τιμή του να ξεκινάει από το 145.900 κινέζικα Yuan (€21.500).

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα