Η Armytrix απογειώνει τον ήχο της Porsche 911 Carrera GTS

Η Armytrix φροντίζει τα αυτοκίνητα σχεδόν όλων των κατηγοριών, με την κύρια έμφαση να δίνεται στα sports cars και τα supercars, καθώς οι ιδιοκτήτες είναι πιο πιθανό να ενδιαφέρονται για ένα νέο σύστημα εξάτμισης, έχοντας τη δυνατότητα να το πληρώσουν, γιατί δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι δε μιλάμε για φθηνή βελτίωση.

Η Porsche 911 Carrera GTS

παράγει πολύ όμορφο ήχο, χάρη στον boxer κινητήρα, αλλά όλα μπορούν να αλλάξουν όταν μία εταιρεία που ειδικεύεται στα συστήματα αυτά κάνει τα μαγικά της. Η Armytrix ανήκει στις κορυφαίες του χώρου και τώρα μας παρουσιάζει το αποτέλεσμα, με τον ήχο του γερμανικού αυτοκίνητου να είναι σαφώς καλύτερος και πιο δυνατός.

Η 911 Carrera GTS έχει στο πίσω μέρος έναν 6κύλινδρο boxer κινητήρα, 3,8 λίτρων, που μπορεί ν’ αποδώσει έως 430 άλογα, στις 7.500 σ.α.λ., και 440 N·m ροπής, στις 5.750 σ.α.λ.. Η κίνηση μεταδίδεται στον πίσω άξονα, μέσα από ένα 7τάχυτο χειροκίνητο ή το 7τάχυτο αυτόματο PDK. Τα 100 χλμ/ώρα έρχονται από στάση σε 4,0 δευτερόλεπτα (4,4 με το μηχανικό κιβώτιο), με την τελική ταχύτητα να είναι 304 χλμ/ώρα (306 χλμ/ώρα με το χειροκίνητο). Το βάρος του αυτοκινήτου χωρίς τον οδηγό και με 90% καύσιμο, είναι 1.445 κιλά με το PDK και 1.425 κιλά με το χειροκίνητο κιβώτιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα