Φουντώνουν οι φήμες για συνεργασία Brawn-McLaren

Ο Ron Dennis επέστρεψε στη θέση του Διευθύνων Συμβούλου της McLaren, με σκοπό να αναδιοργανώσει τον όμιλο. Αυτή η κίνηση έτυχε θερμής αποδοχής από τους εργαζόμενους στο Woking, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το προσωπικό της McLaren ξέσπασε σε χειροκροτήματα, μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του την περασμένη Πέμπτη, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν μέσω twitter

να εκφράσουν την ευχαρίστησή τους.

Φαίνεται λοιπόν, πως το κλίμα είναι βαρύ για τον επικεφαλής της ομάδας Martin Whitmarsh, του οποίου το όνομα δεν αναφέρεται πουθενά στις ανακοινώσεις της McLaren, κάτι που αναζωπυρώνει τις φήμες για συνεργασία μεταξύ McLaren και Ross Brawn. Εξάλλου, ο Dennis δεν φαίνεται διατεθειμένος να βρίσκεται στο pit wall, αφού θέλει να έχει πλήρη και συνεχή έλεγχο των κινήσεων του McLaren Group. Αυτό τονίζει και το έγκυρο Press Association Sport, το οποίο αναφέρει πως ο Whitmarsh δεν θα βρίσκεται στην Αυστραλία για την έναρξη της σεζόν.

Για το ρόλο αυτό, ο Ron Dennis ψάχνει έναν άνθρωπο ικανό και επιτυχημένο, ώστε να δώσει την απαιτούμενη ώθηση στην ομάδα, και ποιος καλύτερος από τον Ross Brawn. Παρόλο όμως που ο Dennis έχει επιβεβαιώσει τις συζητήσεις με τον Brawn, ο τελευταίος επιμένει πως δεν θα πάρει κάποια απόφαση αναφορικά με το μέλλον του, μέχρι το καλοκαίρι, ενώ και η McLaren αρνείται να σχολιάσει τις φήμες των τελευταίων ημερών.

Πάντως, σύμφωνα με τον πρώην οδηγό της McLaren, John Watson, τα θέλω των δυο πλευρών ίσως να μην είναι αρκετά για να κρίνουν το αποτέλεσμα των προσπαθειών για συνεργασία, αφού:

Ο Ross Brawn, ο οποίος άφησε τη θέση του στη Mercedes το περασμένο έτος, λέγεται ότι είναι μεταξύ των κορυφαίων υποψηφίων για την αντικατάσταση του Whitmarsh, εάν αυτός απολυθεί. Ενώ ο Ross μπορεί να μην είναι στη Mercedes πια, υπάρχουν υποχρεώσεις συμβολαίου που θα μπορούσαν να τον εμποδίσουν από την αποδοχή μιας εργασίας με τη McLaren, και προσωπικά, δεν μπορώ να το δω να συμβαίνει (η συνεργασία Brawn-McLaren).

[Πηγή: AP,Daily Mail | Photo Copyrights: Mercedes]

Keywords
Τυχαία Θέματα