Έτσι θα μπορούσε να είναι η Porsche 911 S4 Safari [Renderings]

Το ότι η Porsche ετοιμάζει να παρουσιάσει ένα one-off concept της δημοφιλέστατης 911 στην έκθεση του Πεκίνου τον Απρίλιο που μας έρχεται το έχουμε διαβάσει πολύ καιρό. Επίσης, ξέρουμε ότι το concept αυτό θα ονομάζεται “911 Safari” και θα αποτελεί έναν φόρο τιμής στο ιστορικό 911 SC Safari rally car του 1978.

Όπως είναι φυσικό, περαιτέρω πληροφορίες δεν υπάρχουν

αλλά η 911 Safari θα μπορούσε να βασίζεται στην 911 Carrera 4S, με ελαφρώς off-road ελαστικά, υψωμένη ανάρτηση και προστατευτικά στο πάτωμα και το υπόλοιπο αμάξωμα.

Σύμφωνα με τον δημιουργό των συγκεκριμένων φωτογραφιών, το αμάξωμα είναι υψωμένο κατά 280 με 300 χλστ, και πατάει πάνω σε 20άρες ζάντες με ελαστικά 275/55. Το αμάξωμα διαθέτει νέες εισαγωγές αέρα για την καλύτερη ψύξη των μηχανικών μερών στις καυτές θερμοκρασίες της ερήμου, ενώ φαρδύτερα είναι και τα φτερά.

Αν το feedback από τον κόσμο είναι θετικό, υπάρχει περίπτωση η Porsche να ετοιμάσει μία έκδοση παραγωγής (μάλλον περιορισμένης) για αγορές όπου οι οδηγοί έχουν να αντιμετωπίσουν κακούς δρόμους, δηλαδή Ρωσία, Κίνα, Μ. Ανατολή και Ν. Αφρική. Αν τελικά πάρει το πράσινο φως, κάτι το οποίο θα θέλαμε πολύ για ιστορικούς και όχι μόνο, λόγους, η έκδοση παραγωγής μπορεί να βγει στην αγορά το 2016.

[Photo Copyrights: Silberform AG]

Keywords
Τυχαία Θέματα