Έτσι θα είναι η Mercedes C-Class Estate [Rendering]

Με την estate έκδοση της C-Class να την έχουμε δει με ελάχιστο καμουφλάζ αλλά και σχεδόν καθόλου, ο γνωστός μας Theophilus Chin μας δείχνει, με ίσως τον ακριβέστερο τρόπο το πως θα μοιάζει η πρακτική έκδοση του νέου μεσαίου μοντέλου της Mercedes.

Φυσικά το ενδιαφέρον εντοπίζεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι η ευρύτερη διάταξη των πίσω φανατριών που εκτείνονται στο πόρτα του χώρου αποσκευών και έχουν οριζόντια διάταξη αντί την κάθετη που είχαν στο απερχόμενο μοντέλο. Όπως

ακριβώς και στη sedan, ένα χρωμιωμένο περίγραμμα αγκαλιάζει τις πίσω εξατμίσεις, ενώ υπάρχει και αεροτομή οροφής.

Λόγω του ελαφρώς αυξημένου μεγέθους αναμένουμε ότι η χωρητικότητα αποσκευών να είναι λίγο μεγαλύτερη σε σύγκριση με τον προκάτοχό της, η οποία προσέφέρε μεταξύ 485 και 1.500 λίτρων, με τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου να γίνονται πιθανότατα τον Οκτώβριο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Μηχανικά θα εξοπλίζεται με τους ίδιους κινητήρες που φορά η sedan έκδοση η οποία στην Ελλάδα ξεκινά από τις 32.900 ευρώ (€31.470 με απόσυρση) στην έκδοση C180 και φτάνει τις €43.100 στην έκδοση C220 BlueTEC. Σε estate έκδοση θα υπάρχει και η γρήγορη C63 AMG, που θα φορά τον V8 twin-turbo κινητήρα απόδοσης τουλάχιστον 450 ίππων, με την κίνηση να μεταφέρεται αποκλειστικά στον πίσω άξονα.

Αναλυτικές λεπτομέρειες για τη νέα C-Class μπορείς να διαβάσεις εδώ, ενώ τις τιμές της μπορείς να τις βρεις εδώ.

Bonus! Δες και το πως θα έμοιαζε μια τετράπορτη Jaguar F-Type.

[Πηγή: Theophilus Chin, paultan.org, X-Tomi]

Keywords
Τυχαία Θέματα