Επιθετική διαφήμιση του Renault Megane προς τους ανταγωνιστές του

Θεωρώ αντιδεοντολογικό και ανούσιο να επικρίνεις όταν οι αυτοκινητοβιομηχανίες, με αρκετή δόση υπερβολής, προβάλλουν ένα χαρακτηριστικό ενός μοντέλου τους σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, καθώς δεν προσφέρουν τίποτα εκτός από “μαύρη διαφήμιση”. Προσωπική άποψη, δεν είναι απαραίτητο να συμφωνείς.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η Renault Γερμανίας για την διαφήμιση του νέου Megane GT, που είναι το μοναδικό που διαθέτει το σύστημα τετραδιεύθυνσης 4Control, τίθεται αντιμέτωπο με τα Golf,

Astra και Focus, κερδίζοντας τα κατά κράτος. Στο τέλος του video εμφανίζεται και μια Porsche 911 Turbo, η οποία επίσης διαθέτει τετραδιεύθυνση, αλλά…την κερδίζει και αυτή λόγω τιμής.

Να θυμίσω ότι το 4Control υπολογίζει και προσαρμόζει τη γωνία διεύθυνσης του πίσω άξονα 100 φορές ανά δευτερόλεπτο, στρέφοντας τους πίσω τροχούς προς την αντίθετη κατεύθυνση σε σχέση με τους μπροστινούς όταν κινείσαι με ταχύτητα κάτω από 80 χλμ/ώρα στη λειτουργία Sport, ή κάτω από 60 χλμ/ώρα σε νορμάλ συνθήκες. Από αυτές τις ταχύτητες και πάνω οι τροχοί στρίβουν προς την ίδια κατεύθυνση με τους εμπρός.

Να θυμίσω ότι το Megane GT φορά τον 1600αρη TCe 205 απόδοσης 205 ίππων με 280 Nm ροπής, όπου συνδυάζεται αποκλειστικά με το 7-τάχυτο EDC κιβώτιο ταχυτήτων, κάνοντας τα 0-100 χλμ/ώρα σε 7,1 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 233 χλμ/ώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα