Επιτέλους! Ο Marchionne αφήνει την GM και εστιάζει στην FCA!

Η υπόθεση της συγχώνευσης της Fiat Chrysler Automobiles με την General Motors είχε καταντήσει επεισοδιακό ανέκδοτο. Ο κος Sergio Marchionne απλά αρνούνταν να το αφήσει να πέσει κάτω και να ξεχαστεί. Τι κι αν η GM είχε απορρίψει την άτυπη πρόταση του Ιταλού επανειλημμένα; Αυτός δεν πτοούνταν! Ήρθε όμως η ώρα που κανείς δεν περίμενε ότι θα έρθει! Ο Marchionne έλαβε το μήνυμα!

Δεν

πνιγόμαστε. Είμαστε σε σχετικά καλή κατάσταση.

Απορριφθήκαμε δημόσια και δεν μπορείς να εξαναγκάσεις αυτά τα πράγματα. Δεν το θέλω. Αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε καμία πρόθεση να κάνουμε κάτι επιθετικό.

Οπότε, ο Sergio Marchionne θα εστιάσει στο πλάνο ανάκαμψης και επέκτασης της FCA. Τον ερχόμενο Ιανουάριο, θα παρουσιάσει το ανανεωμένο πλάνο που θα λαμβάνει υπόψιν τις μεταβολές στην αγορά.

Τα μοντέλα δεν θα αλλάξουν, αλλά πρέπει να προσαρμόσουμε το timing.

Δήλωσε ο Marchionne, τονίζοντας ότι το να μην γίνει αυτό, θα ήταν “αυτοκτονία”. Πιθανώς, το πλάνο να μας δώσει αναθεωρημένες ημερομηνίες για την παρουσίαση κάποιων μοντέλων της Alfa Romeo και της Maserati ενώ από την άλλη, ο στόχος για τις πωλήσεις της Jeep πιθανότατα θα αυξηθεί. Επίσης, το ύψος της επένδυσης για το 2016, που σύμφωνα με το παρόν πρόγραμμα θα ήταν το μεγαλύτερο για την 5ετία, ίσως να μειωθεί. Ο Ιανουάριος όμως είναι κοντά. Οπότε ας περιμένουμε λίγο. Το καλό είναι ότι προς το παρόν, ο Marchionne θα εστιάσει στις εταιρίες του Group και θα σταματήσει να χτυπά σε κλειστές πόρτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα