Επιμένει η Mercedes: Ferrari και Williams δείχνουν δυνατές

12:32 7/3/2015 - Πηγή: AutoBlog

Ό,τι και να λέμε εμείς την ανταγωνιστικότητα της W06, η Mercedes προσπαθεί να μας πείσει ότι δε θα πάρει «αέρα» και το φετινό πρωτάθλημα. Μετά από τις αναφορές των Γερμανών για εντελώς φυσιολογικά «προβλήματα» σχετικά με την επιλογή ιδανικού set-up στο μονοθέσιο κατά τη διάρκεια των δοκιμών, μετά από τις αναφορές του Nico Rosberg για τη βελτίωση της Ferrari, έχει σειρά ο Toto Wolff.

Ο

επί κεφαλής της Mercedes AMG, θέλοντας και πάλι να υποβαθμίσει το πλεονέκτημα του μονοθεσίου τους, λέει ότι τόσο η Ferrari όσο και η Williams έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στις δοκιμές, εννοώντας φυσικά ότι μπορεί να δυσκολέψουν τους Πρωταθλητές.

Η Ferrari έχει δείξει ότι είναι καλή, όπως και η Williams, έτσι ας περιμένουμε μέχρι να ξεκινήσουμε να τρέχουμε πραγματικά. Δεν θα προσπαθούσαμε να διαβάσουμε τους χρόνους, επειδή δεν ξέρουμε τα φορτία καυσίμου. Θα προσπαθούσαμε να διαβάσουμε μια κρυστάλλινη σφαίρα, αλλά δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό και δε θα το κάνουμε

Η αξιοπιστία θα είναι πάντα ένα ζήτημα για όλους και θα πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό, έτσι καλό θα είναι να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει στους πρώτους αγώνες. Μετά, πιθανόν θα είναι πιο εύκολο να επιβεβαιώσουμε αυτά που είδαμε στις δοκιμές.

Η ομάδα του Brackley έχει προσπαθήσει ξανά να μας πείσει πως τα πράγματα ίσως είναι διαφορετικά φέτος, καθώς ο Niki Lauda, μη εκτελεστικός Πρόεδρος, έχει αναφέρει πως ίσως υπάρχουν 3 ή και 4 οδηγοί που μπορούν να παλέψουν φέτος για το πρωτάθλημα και όχι μόνο οι Lewis Hamilton και Rosberg…

Keywords
Τυχαία Θέματα