Σε άλλο επίπεδο φέτος η Red Bull, σύμφωνα με τον Kvyat

11:31 7/3/2015 - Πηγή: AutoBlog

Η είσοδος της Red Bull στις περσινές τεράστιες αλλαγές που βιώσαμε στους τεχνικούς κανονισμούς μόνο ομαλή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η αυστριακή ομάδα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην RB10, κυρίως με τον Renault Energy F1-2014, έτσι είχε πάρει πολύ λίγα δεδομένα για το μονοθέσιό της. Παρά τα σοβαρά αυτά προβλήματα, βελτιώθηκε σημαντικά, σημειώνοντας τελικά 3 νίκες και τη δεύτερη

θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα φέτος στις χειμερινές δοκιμές, παρόλο που και πάλι η RB11 βασανίστηκε από κάποια προβλήματα. Αυτά, όμως, δεν είναι ικανά ν’ αλλάξουν γνώμη στον Daniil Kvyat, ο οποίος βλέπει ότι η RBR ξεκινά τη σεζόν σε άλλο επίπεδο σε σχέση με το 2014.

Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε στις δοκιμές. Δε θα έλεγα ότι όταν οι πιο ομαλές, αλλά σίγουρα ήταν παραγωγικές. Συγκριτικά με πέρυσι, ήμασταν σίγουρα σ’ ένα άλλο επίπεδο. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει πολύ σφιχτός ανταγωνισμός στην Αυστραλία και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Ο Ρώσος κατέχει το ρεκόρ ως ο νεότερος οδηγός που βαθμολογήθηκε ποτέ, με την 9η θέση που πήρε πέρυσι στην Αυστραλία, όντας τότε 19 ετών και 324 ημερών, κατά 25 ημέρες νεότερος από όταν που ο Sebastian Vettel είχε σημειώσει το δικό του ρεκόρ (στις ΗΠΑ, το 2007). Αυτός είναι ένας ακόμα λόγος ν’ αρέσει η Μελβούρνη στον Daniil.

Υπάρχει πάντα κάτι ιδιαίτερο για τον αγώνα στην Αυστραλία. Είναι ο δεύτερος μου αγώνας εκεί κι έχω κάποιες σπουδαίες αναμνήσεις από πέρυσι. Είναι ένα όμορφο μέρος. Καλός καιρός, καλό φαγητό και εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Ήταν ο πρώτος μου αγώνας και νόμιζα ότι ζούσα ένα όνειρο, επειδή δεν ήξερα τι να περιμένω. Είμαι μια ανάμνηση που ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω. Τελείωσα τον πρώτο αγώνα μου στους βαθμούς κι έγινα ο νεότερος που βαθμολογείται, έτσι είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για ‘μένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα