Διέρρευσαν επίσημες φωτογραφίες του Audi Crossover Coupe Concept, δείχνει στοιχεία από το νέο ΤΤ

Αυτό είναι το Audi crossover coupe concept, με τις επίσημες φωτογραφίες του να διαρρέουν πριν λίγο, με την επίσημη παρουσίαση του στην έκθεση του Detroit την ερχόμενη εβδομάδα.

Από τις teaser που μας είχε δείξει ένα μήνα πριν ξέραμε ότι μέσα από αυτό η Audi θέλει να μας δώσει μία μικρή πρόγευση για την μελλοντική σχεδιαστική της ταυτότητα. Ενώ τότε η γερμανική εταιρία δεν είχε αναφέρει τίποτα για έκδοση παραγωγής, εξετάζοντας αυτές τις φωτογραφίες

φαίνεται αρκετά πιθανό ότι πρόκειται για κάποιο μοντέλο πολύ κοντά στη παραγωγή.

Η Audi δηλώνει ότι το concept “συνδυάζει μια σειρά από οπτικά στοιχεία των μελλοντικών μοντέλων με τα τυπικά allroad στοιχεία και Shooting Brake στυλ”. Πέρα από αυτό είναι αρκετά πιθανό να μας δείχνει πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το επόμενο ΤΤ, καθώς ξεχωρίζει η προεξέχουσα γρίλια, που έχει εκατέρωθεν της τα νέα φωτιστικά σώματα και η χαμηλή οροφή.

Το concept έχει μήκος 4,2 μέτρα και φέρει τα σήματα e-tron που μεταφράζεται σε υβριδικό μηχανικό σύνολο. Άλλα highlights περιλαμβάνουν τα αλουμινένια προστατευτικά του κάτω μέρους του αμαξώματος και τις 19άρες ζάντες ελαφρού κράματος.

Το τετραθέσιο εσωτερικό είναι μινιμαλιστικό με ένα flat-bottom τιμόνι, κυκλικούς αεραγωγούς και την κεντρική κονσόλα να κλέβουν την παράσταση και το ολοκαίνουριο εσωτερικό, ίδιο με αυτό του ΤΤ που είδαμε λίγες μέρες πριν με το καινούριο ΜΜΙ.

Keywords
Τυχαία Θέματα