Δεν υπάρχει Plan B λέει ο Whitmarsh για την υπόθεση Hamilton

Μετά και το τέλος του Grand Prix στη Monza άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες περί αποχώρησης του Lewis Hamilton από το στρατόπεδο της McLaren. Ο Martin Whitmarsh ήταν κατηγορηματικός. Δεν υπάρχει σχέδιο Β σε περίπτωση αποχώρησης του Hamilton. Πρώτος στόχος για την ομάδα του Woking ήταν και θα είναι η ανανέωση αλλά και διατήρηση των Hamilton

και Button στο paddock της ολοκαίνουργιας McLaren για τη νέα χρονιά.

Απ’εκεί και πέρα, μετά τη νίκη στη Monza το “αφεντικό” της McLaren τόνισε ότι η ομάδα βρίσκεται στη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος Κατασκευαστών και ότι όλη σκέψη πηγαίνει εκεί. Μέσα απ’τα λεγόμενα του προσπάθησε να τονίσει ότι η ομάδα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο πως θα καταφέρει να κάνει το αυτοκίνητο ακόμα πιο ανταγωνιστικό, πιο γρήγορο και αποτελεσματικό.

Ταυτόχρονα, δήλωσε, ότι το λεγόμενο “deal” μεταξύ Hamilton και Mercedes είναι απλά στη σφαίρα της φαντασίας και καθόλου δεν ανησυχεί με τα δημοσιεύματα που παρουσιάζονται καθημερινά. Ουσιαστικά, προσπάθησε να κρύψει τον εκνευρισμό του με τα τόσα δημοσιεύματα αλλά και την αλλαγή ρόλων στην ομάδα μετά το σκηνικό με την ανανέωση ή όχι του Hamilton. Πλέον, ο Button δεν προτίθεται να παίξει το νούμερο 2 στην όλη κατάσταση, αντιθέτως θα προσπαθήσει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για τον ίδιο του τον εαυτό κι όχι για τον Hamilton.

Τέλος, όσον αφορά τη σύνδεση του Paul Di Resta ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, απλά απέφυγε ν’απαντήσει λέγοντας ότι αυτό αφορά τον ίδιο το Ντι Ρέστα και τον μάνατζερ του.

Συνοψίζοντας, ο Martin Whitmarsh εμφανίστηκε θετικός στη παραμονή του Lewis Hamilton, εάν και εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί, ενώ ταυτόχρονα δεν έριξε άλλο όνομα στο τραπέζι. Τοποθετήθηκε υπέρ της σκληρής δουλειάς ούτως ώστε η ομάδα να κερδίσει το Πρωτάθλημα Κατασκευαστών και ίσως το Πρωτάθλημα οδηγών με τον Hamilton.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα