Πάλι Μπιάνκι αλλά με Force India

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο Ζουλς Μπιανκί σημείωσε τη καλύτερη επίδοση στο τεστ νέων οδηγών που κάνουν τρεις ομάδες της φόρμουλα 1 στο Μάνι-Κουρ. Μόνο που σήμερα ο Γάλλος δεν οδηγούσε για τη Ferrari αλλά για τη Force India.

Βλέπετε, ανήκει στην ακαδημία της ιταλικής ομάδας αλλά φέτος εκτελεί χρέη εφεδρικού οδηγού και δοκιμαστή της ινδικής! Συμπλήρωσε 117 γύρους και σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1.16.467, όντας ξανά ένα δεύτερο ταχύτερος του

Σαμ Μπερντ.

Ο Βρετανός οδηγός, βρέθηκε πίσω από το τιμόνι της W03, αξιολογώντας μία σειρά αναβαθμίσεων, ανάμεσα σε αυτές και το νέο διπλό DRS. Χαρακτηριστικό της σημασίας που έχει αυτό το τεστ για τα ασημί βέλη, είναι πως στο γαλλικό σιρκουί βρέθηκε και ο Μίκαελ Σουμάχερ, παρακολουθώντας τις προσπάθειες του νεαρού που κάλυψε 125 γύρους.

Τη περισσότερη δουλειά, με 163 γύρους (απόσταση που ισοδυναμεί με δύο και πλέον αγώνες) είχε ο Ντάβιντε Ριγκόν που οδήγησε για λογαριασμό της Ferrari. Η Scuderia δοκίμασε διάφορες εμπρός αεροτομές αλλά με καλύτερη επίδοση στο 1.17.925, ο Ριγκόν έμεινε στη τελευταία θέση της κατάταξης.



Keywords
Τυχαία Θέματα