Δεν ξέρω αν το μέλλον μου είναι σε κίνδυνο, λέει ο Massa

20:29 8/7/2013 - Πηγή: AutoBlog

Ο χθεσινός αγώνας είναι κάτι που θέλει να ξεχάσει γρήγορα ο Felipe Massa. Ο Βραζιλιάνος ήταν ο πρώτος που εγκατέλειψε, μόλις στον 7ο γύρο, ύστερα από μπλοκάρισμα του πίσω άξονα στα φρένα για την πρώτη στροφή, κάτι που μάλλον ήταν οδηγικό λάθος, διότι η Ferrari δεν είδε κάτι περίεργο στο μονοθέσιό της.

Το συμβόλαιο του 32χρονου λήγει στο τέλος τού 2013, και κανένας δεν είναι σίγουρος για το αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο Maranello και το 2014, ούτε και ο ίδιος, ενώ δηλώνει πως δε γνωρίζει αν τα λάθη που έχει κάνει φέτος

έχουν θέσει το μέλλον του σε κίνδυνο.

Δεν έχω ιδέα αν έχω θέσει σε κίνδυνο το μέλλον μου. Το μόνο που μπορώ να πω τώρα είναι ότι δεν είμαι ευχαριστημένος με ό,τι έγινε στον αγώνα. Είμαι αρκετά σοβαρός για να πω ότι δεν υπήρξε κάτι λάθος με το μονοθέσιο. Το πιο σημαντικό είναι ότι υπήρχε η απόδοση, είχα κάνει πολύ καλή δουλειά αυτό το Σαββατοκύριακο, και αυτό είναι που έχει σημασία για τους επόμενους αγώνες. Έχω βγει από τον λάκκο πολλές φορές στο παρελθόν, και ακόμα μία δε θα κάνει τη διαφορά.

Από την πλευρά της, η Ferrari, μέσω του Αγωνιστικού της Διευθυντή, Stefano Domenicali, συνεχίζει να στηρίζει τον Massa ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, όπως λέει γι’ ακόμα μία φορά ο Ιταλός.

Συνεχίζουμε να τον στηρίζουμε. Πάντα, έλεγα ότι πιστεύουμε σ’ αυτόν. Ναι, υπάρχουν κρίσιμες στιγμές, και φυσικά δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τ’ αποτελέσματα, αλλά πρέπει να στηρίζουμε τον Felipe, διότι η ομάδα μάχεται για το πρωτάθλημα κατασκευαστών. Ξέρει ότι η ομάδα τον στηρίζει 100%.

Θα πρέπει να περιμένουμε μερικούς μήνες για να μάθουμε αν η Scuderia επιλέξει ν’ ανανεώσει το συμβόλαιό του και για το 2014. Μέχρι τότε, θα διαβάσουμε αρκετά ονόματα που μπορούν ν’ αντικαταστήσουν τον Βραζιλιάνο, μεταξύ των οποίων είναι κι αυτά των Nico Hulkenberg και Jules Bianchi.

[Πηγή: GMM | Photo Copyrights: Studio Colombo/Scuderia Ferrari]

Keywords
Τυχαία Θέματα