Δεν μπορείς να είσαι πάντα ο καλύτερος, λέει ο Vettel

20:41 9/7/2014 - Πηγή: AutoBlog

Οι τεράστιες αλλαγές στους φετινούς κανονισμούς δε συνεπάγονται συνέχιση του σερί των πρωταθλημάτων για τον Sebastian Vettel και τη Red Bull. Η Mercedes κυριαρχεί με άνεση στη φετινή σεζόν και το μόνο που έχει απομείνει είναι ποιος από τους Nico Rosberg και Lewis Hamilton

θα διαδεχθεί τον Γερμανό.

Ο 27χρονος παραδέχεται τη φετινή ανωτερότητα της Mercedes, λέγοντας πως είναι αδύνατο για κάποια ομάδα να είναι πάντα στην κορυφή, ενώ τόνισε πως ο στόχος για το Grand Prix τής πατρίδας του είναι μια θέση στο βάθρο των νικητών.

Η Mercedes είναι σε πάρα πολύ δυνατή θέση, αλλά το βάθρο είναι ο στόχος. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην έχουμε κίνητρο. Δεν μπορείς πάντα να είσαι ο καλύτερος. Αλλά, μπορείς να κάνει ό,τι καλύτερο μπορείς. Οι άλλοι έχουν κάνει καλύτερη δουλειά απ’ ό,τι εμείς.

Όσο για τη βελτίωση, θα είναι πολλά μικρά βήματα, όχι απλά ένα μεγάλο. Είναι, προφανώς δύσκολη δουλειά, αλλά τότε νιώθεις ακόμα καλύτερα αν επιτύχεις.

Το καλύτερο φετινό αποτέλεσμα τού Vettel είναι η τρίτη θέση στη Μαλαισία, ενώ από σημείο εκείνο, έχει μικρότερη βαθμολογική συγκομιδή από τον Daniel Ricciardo, έτσι έχει σχηματιστεί μία διαφορά 28 βαθμών, με 10 αγώνες να μένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

[Photo Copyrights: Getty Images/Red Bull Racing]

Keywords
Τυχαία Θέματα