Χωρίς Vettel, Alonso, Raikkonen το τεστ ελαστικών της Pirelli

Μετά από τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο τεστ ελαστικών της Pirelli, μαθαίνουμε σιγά-σιγά και ποιοι θα οδηγήσουν τα μονοθέσια του 2013. Ή ακόμη πιο σωστά, ποιοι δεν θα οδηγήσουν στην πίστα του Sakhir. Η Red Bull Racing επιβεβαίωσε πως ο τετράκις πρωταθλητής Sebastian Vettel δεν θα βρίσκεται στο κόκπιτ

της RB9 για το τεστ, ενώ και η Ferrari προτίμησε να ξεκουράσει το οδηγικό της δίδυμο, αφήνοντας εκτός τους Fernando Alondo και Kimi Raikkonen.

Μάλιστα η Scuderia έγινε και πρώτη ομάδα που ανακοίνωσε τους οδηγούς που θα λάβουν μέρος, με τον εξελικτή της Pedro de la Rosa και τον Jules Bianchi, που ανήκει στις ακαδημίες της ομάδας, να πιλοτάρουν την F138. Παρόλο που ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών της F1, θα καθορίσει το καθημερινό πρόγραμμα και τη διαχείριση δεδομένων καθ ‘όλη τη διάρκεια του τεστ, η Ferrari χρησιμοποιώντας τον de la Rosa, θα επιχειρήσει να αξιολογήσει την αποτελεσματικότητα των εν εξελίξει εργασιών στον προσομοιωτή, που ξεκίνησαν από τον Ισπανό φέτος.

Οι Red Bull, Toro Rosso και Mercedes δεν έχουν κάνει γνωστές τις προθέσεις τους, μέχρι αυτή τη στιγμή, αν και πληροφορίες αναφέρουν πως η τελευταία θα καλέσει τους επίσημους οδηγούς της, Lewis Hamilton και Nico Rosberg.

[Πηγή: Autosport]

Keywords
Τυχαία Θέματα