Καθυστερεί το επόμενο Ford F-150 λόγω προβλημάτων στο αλουμίνιο;

Το επόμενο Ford F-150, ο βασιλιάς των pick-up, θα είναι χρησιμοποιεί σε αρκετά μέρη του αμαξώματος αλουμίνιο και φημολογείται πως θα παρουσιαστεί στο δεύτερο τρίμηνο του 2014 όμως προμηθευτές εκμυστηρεύτηκαν στο The Truth About Cars πως η παρουσίαση θα καθυστερήσει λόγω προβλημάτων στο αλουμίνιο που ήταν να χρησιμοποιηθεί.

Σύμφωνα με πηγές λοιπόν, το αλουμίνιο (για την ακρίβεια το κράμα αλουμινίου) που προμηθεύει στη Ford η Alcoa και άλλοι Tier

2 προμηθευτές «δεν πληρούσε τις απαιτήσεις για την δοκιμή του εξοπλισμού στη φάση της προ-παραγωγής». Κατά συνέπεια, το πρόγραμμα στο Dearborn Truck Plant, θα καθυστερήσει 6 με 10 εβδομάδες. Το πρόβλημα με απλά λόγια (γιατί δεν είμαι εξοικειωμένος με τέτοιου είδους ορολογίες) είναι πως το κράμα δεν μπορεί να διαμορφωθεί από τα μηχανήματα όπως πρέπει.

Φυσικά, η Alcoa και οι υπόλοιποι προμηθευτές θα πιεστούν πάρα πολύ για να πετύχουν την προθεσμία τους αφού η καθυστέρηση του προγράμματος εξαρτάται πλέον άμεσα από το πόσο γρήγορα μπορούν να παρέχουν το σωστό υλικό αλλά σύμφωνα με το TTAC, ακόμα και η αυτή η μικρή καθυστέρηση έχει τινάξει το πρόγραμμα της Ford για παρουσίαση του μοντέλου την Memorial Day στον αέρα.

[Πηγή: TheTruthAboutCars]

Keywords
Τυχαία Θέματα