Μπορούμε ν’ ανταγωνιστούμε τους 3 πρώτους, ισχυρίζεται ο Lauda

19:30 9/2/2013 - Πηγή: AutoBlog

Αισιοδοξία υπάρχει στη Mercedes εν όψει της νέας σεζόν. Μετά από τις δηλώσεις του Lewis Hamilton για την W04, ότι είναι μια καλή βάση για περαιτέρω βελτιώσεις, σειρά έχει ο μη-εκτελεστικός Πρόεδρος της γερμανικής ομάδας, Niki Lauda. Ο Αυστριακός πιστεύει ότι η ομάδα του θα μπορέσει να παλέψει με τις θεωρητικά 3 κορυφαίες ομάδες (Red Bull, Ferrari,

McLaren), κάτι που δεν κατάφερε να κάνει πέρυσι, αν εξαιρέσουμε τους πρώτους αγώνες.

Η μεγάλη μου χαρά είναι ότι τώρα μπορούμε ν’ ανταγωνιστούμε τις 3 κορυφαίες ομάδες. Τα αυτοκίνητα είναι σχετικά κοντά μεταξύ τους. Κατά τη γνώμη μου, ο Vettel είναι ο ταχύτερος αυτή τη στιγμή. Το μονοθέσιό του δείχνει καλό: φαίνεται να είναι αξιόπιστο, και τώρα δείχνει να είναι λίγο ταχύτερος από τους υπόλοιπους.

Ο πρώην 3 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής αγόρασε το 10% των μετοχών της ομάδα, με τον Toto Wolff να αγοράζει το 30%, και την Daimler να διατηρεί το υπόλοιπο 60%. Η Mercedes, λογικά, θα προσθέσει ενδιαφέρον στη σεζόν, διότι, αν έχει το περσινό ξεκίνημα, είναι πιθανό να μάχεται για το βάθρο, ιδιαίτερα με τον Hamilton, που μπορεί να παίρνει το 100% της ταχύτητας ενός μονοθεσίου.

[Πηγή: Bild | Photo Copyright: HOCH ZWEI/Mercedes AMG]

Keywords
Τυχαία Θέματα