Από €13.420 το Chevrolet Aveo Diesel

Η Chevellas ανακοίνωσε ότι πλέον είναι διαθέσιμη στη χώρα μας και το πετρελαιοκίνητο Aveo, σε 5-θυρη hatchback και 4-θυρη sedan έκδοση, η οποία εισάγεται για πρώτη φορά στη χρώμα μας, με τον χώρο αποσκευών να αγγίζει τα 500 λίτρα, τον μεγαλύτερο στη κατηγορία του. Το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με έναν 1.300αρη turbodiesel με μεταβλητής γεωμετρίας τουρμπίνα και Common Rail σύστημα τροφοδοσίας, αποδίδοντας 95 άλογα με 210 Nm ροπής. Ο κινητήρας συνδυάζεται με σύστημα Start/Stop στον στάνταρ εξοπλισμό και έχει μέση κατανάλωση 4.1 λίτρα/100 χλμ.

Επιπλέον,

η Chevellas ανακοίνωσε ότι για να γιορτάσει τα 100στα γενέθλια της Chevrolet, έχει ετοιμάσει ειδικές προσφορές, όπου σε συνδυασμό με το όφελος από το μέτρο της απόσυρσης τα αυτοκίνητα της έχουνε έκπτωση από €1.200 έως €3.500 ευρώ. Συγκεκριμένα:

Το νέο πρόγραμμα προσφορών της Chevellas για τα 100 χρόνια της Chevrolet προβλέπει σημαντικότατες εκπτώσεις. Έτσι, το όφελος μαζί με το ποσό από το μέτρο της απόσυρσης, θα κυμαίνεται ανά περίπτωση από 1.200 έως 3.200 €. Με το νέο πρόγραμμα προσφορών οι τιμές εκκίνησης (με απόσυρση) είναι οι εξής:


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα