Ανάκληση 237 Renault Kangoo II

O ελληνικός αντιπρόσωπος της Renault στην Ελλάδα, PGA Ελλάδα ΕΠΕ, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου και τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, ανακοίνωσε ότι προχωρά σε ανάκληση 237 Kangoo II τα οποία κατασκευάστηκαν από την έναρξη της παραγωγής έως την 1 Μαρτίου 2010 και στα οποία

υπάρχει πολύ μικρή στατιστική πιθανότητα χαλάρωσης της βίδας συγκράτησης της εμπρός ζώνης ασφαλείας στο κάθισμα, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μη σωστή συγκράτηση της ζώνης σε περίπτωση σύγκρουσης του αυτοκινήτου. Στο εξωτερικό έχουν καταγραφεί κάποιες περιπτώσεις, ωστόσο, μέχρι στιγμής, στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί κανένα περιστατικό που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, προκειμένου να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο του δικτύου Renault ώστε να γίνει αντικατάσταση της βίδας συγκράτησης της ζώνης ασφαλείας στο κάθισμα με νέα βίδα βελτιωμένου τύπου και σχεδίασης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Όσοι καταναλωτές επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία PGA Ελλάδα ΕΠΕ (Τηλ. 211 1070 700 και 800-11 -11011).


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα