Μάρτυρας ο Hamilton στη δίκη του Sutil

Τέλος δεν έχουν τα μπλεξίματα για τον Adrian Sutil. Αφού έχασε τη θέση του στη Force India από τον Nico Hulkenberg και κινδυνεύει να μείνει εκτός grid το 2012, ο Γερμανός έχει σοβαρά προβλήματα με τη δικαιοσύνη. Όλα ξεκίνησαν στο νυχτερινό κέντρο M1NT της Σαγκάης, αφού μετά από τον αγώνα της Κυριακής και τη νίκη του Lewis Hamilton, οι δύο φίλοι βγήκαν για να το γιορτάσουν. Εκεί, ο

Sutil επιτέθηκε με ποτήρι σαμπάνιας (άλλοι λένε με το μπουκάλι) στον CEO της Genii Capital, Eric Lux, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο λαιμό και να χρειαστεί 24 ράμματα.

Η δίκη για το θέμα αρχίζει στις 30 Ιανουαρίου, και ο Hamilton, που ήταν παρευρισκόμενος, αλλά δεν είχε καμία ανάμειξη στο θέμα, πρέπει να καταθέσει ως μάρτυρας. Μάλιστα, η παρουσία του στο δικαστήριο είναι υποχρεωτική, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του δικαστηρίου στο Μόναχο.

Ο Lewis Hamilton θα κληθεί ως μάρτυρας την πρώτη ημέρα. Η παρουσία του είναι υποχρεωτική.

Ωστόσο, ο manager του Sutil, Manfred Zimmermann, υπογραμμίζει πως δεν ανησυχεί, καθώς υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει ότι ο 29χρονος δεν είχε πρόθεση να βλάψει τον Lux.

Έχουμε ένα βίντεο που δείχνει καθαρά ότι ο Adrian δεν επιτέθηκε ή δεν ήθελε να βλάψει κάποιον, μόνο να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Περιμένουμε αθώωση, ή στη χειρότερη περίπτωση, μία καταδίκη για εξ αμελείας τραυματισμούς. Αλλά, αυτό δεν θα θέσει σε κίνδυνο την καριέρα του.

Επίσης, λέγεται ότι στο δικαστήριο είναι πιθανό να παραστούν ο πρώην οδηγός της Virgin, Jerome D’Ambrosio, κι ο δημοσιογράφος της Formula 1, Will Buxton.
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα