Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου Audi A3

Η Audi επέλεξε την έκθεση ηλεκτρονικών CES στο Las Vegas, για να παρουσιάσει το εσωτερικό του νέου Audi A3 το οποίο το είδαμε πριν μερικούς μήνες σε spy φωτογραφίες. Η καμπίνα του νέου A3 διαθέτει καλύτερης ποιότητας υλικά με την κεντρική κονσόλα να είναι ελαφρώς στραμμένη προς τον οδηγό. Υπάρχει κουμπί εκκίνησης του κινητήρα, ηλεκτρικό

χειρόφρενο, MMI οθόνη 7″ στη κορυφή του ταμπλό η οποία βυθίζεται μέσα στο ταμπλό, με τον επιλογέα του να βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα πίσω από τον λεβιέ των ταχυτήτων, με το κεντρικό κουμπί να είναι τεχνολογίας αφής. Κατά τα άλλα οι αεραγωγοί και τα υπόλοιπα είναι παρόμοια με το εσωτερικό του πρωτότυπου A3 e-tron concept.

Η Audi περιγράφει το νέο σύστημα MMI ως “όταν η Γερμανική μηχανολογία, συναντά την Silicon Valley”. Έχει κατασκευαστεί με την βοήθεια της Nvidia και χρησιμοποιεί έναν διπύρινο επεξεργαστή Tegra 2 1.2 GHz και είναι μέρος του ΜΜΧ (Multi-Media eXtension) το οποίο δίνει την δυνατότητα στο αυτοκίνητο να συνδεθεί στο internet, να χρησιμοποιεί το σύστημα πλοήγησης αλλά και το σύστημα τηλεφώνου. Αργότερα, το σύστημα θα αναβαθμιστεί με τον τετραπύρινο Tegra 3 στα 1.4 GHz. Το νέο A3 θα έχει επίσης Head-Up Display το οποίο μπορεί προαιρετικά, μπορεί να συνδεθεί με πολλά κινητά τηλέφωνα μέσω του πακέτου “Phone Box”.

Το νέο Α3 θα κάνει ντεμπούτο τον Μάρτιο στη Γενεύη και οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν μέσα στο 2012. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα