Video: Τι γίνεται όταν βάζεις ένα χλοοκοπτικό με τελική ταχύτητα 209 χλμ/ώρα απέναντι σε ένα αγωνιστικό του BTCC;

Πάω στοίχημα πως δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στο κόσμο που αναρωτιούνται το πώς θα στεκόταν ένα χλοοκοπτικό απέναντι σε ένα αγωνιστικό Honda Civic BTCC! Δεν είμαι σίγουρος όμως για το ίδιο πράγμα αν αντικαταστήσεις το φυσιολογικό, normal χλοοκοπτικό με ένα που έχει δεχθεί την περιποίηση της Team Dynamics;

Είναι βασισμένο στο ταπεινό Honda HF2620 όμως το πλαίσιο είναι σωληνωτό και ο κινητήρας των

614cc που αποδίδει 20 άλογα, έχει αντικατασταθεί με έναν 1000άρη V-Twin από μία Honda Firestorm που αποδίδει 110 άλογα! Η ανάρτηση και οι τροχοί είναι από ATV, το κάθισμα είναι bucket και το τιμόνι από Alcantara. Στο τελευταίο βρίσκει κανείς και κουμπιά για τον χειρισμό του σειριακού κιβωτίου. Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός άξονα από cart. Όπως καταλαβαίνετε έχει πέσει πολύ δουλειά στο συγκεκριμένο χλοοκοπτικό με αποτέλεσμα να έχει αναλογία power-to-weight της τάξης των 520 ίππων ανά τόνο.

Στο τιμόνι του Honda Civic BTCC βρίσκεται ο 3 φορές πρωταθλητής BTCC Matt Neal ενώ πίσω από τα χειριστήρια του Mean Mower βρίσκεται ο κάτοχος του τίτλου και team-mate του Neal, Gordon Shedden. Ο Shedden έχει προβάδισμα 40 δευτερολέπτων… Ποιο λέτε να είναι το αποτέλεσμα; Δείτε το video για να μάθετε.

[Πηγή: AutoExpress via Youtube]

Keywords
Τυχαία Θέματα