Video: Helmut Marko Vs Jaime Alguersuari!

Θα σε πάω λίγο πίσω στη φετινή σεζόν της Formula 1, και συγκεκριμένα στο Grand Prix της Κορέας. Εκεί, στις ελεύθερες δοκιμές του Σαββάτου, ο Jaime Alguersuari ήταν μπροστά από τον Sebastian Vettel, ενώ ο Γερμανός βρισκόταν σε γρήγορο γύρο, με αποτέλεσμα να τον καθυστερήσει. Αρχικά, ο Πρωταθλητής του διαμαρτυρήθηκε χρησιμοποιώντας τα χέρια του, αλλά το θέμα δεν έληξε εκεί.

Συνέχεια έδωσε ο Helmut Marko, αγωνιστικός σύμβουλος

της Red Bull Racing και γνωστός οπαδός του Vettel. Τι έκανε γι’ άλλη μια φορά ο Αυστριακός; Πήγε στο box της Toro Rosso, ώστε τον λόγο από τον 21 Ισπανό οδηγό. Δίπλα από τον Alguersuari βρισκόταν ο Πρόεδρος της Toro Rosso, Franz Tost, ο οποίος παρακολουθούσε αμήχανα. Φυσικά, δεν έβγαλαν άκρη με τον Marko, διότι αυτός έλεγε τα δικά του.

Όλη αυτή η αντίδραση έγινε γιατί ο Vettel έχασε χρόνο σε κάποιον γύρο του στις ελεύθερες δοκιμές, εκεί όπου οι χρόνοι δεν έχουν σημασία. Παρ’ όλ’ αυτά, ο Marko θέλησε ξανά ν’ αντιδράσει υπερβολικά. Εντάξει, η ομάδα σου είναι Πρωταθλήτρια, αλλά μήπως πρέπει να συμπεριφέρεστε και σαν Πρωταθλητές. Οι κινήσεις αυτές είναι χωρίς νόημα, και σε καμία περίπτωση δε θεωρήστε μάγκες…
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα