To Ram Long-Hauler Concept pick-up ίσως περάσει στη παραγωγή

Η Ram πέρυσι μας είχε παρουσιάσει το Ram Long-Hauler Concept pick-up και τώρα ο CEO, της Fred Diaz, δήλωσε ότι ίσως περάσει στη παραγωγή.

Το πρωτότυπο έχει μήκος 7,3 μέτρα και βασίζεται στο Class 5 Ram 5500 Chassis Cab αλλά έχει μερικές σημαντικές αλλαγές. Το μεταξόνιο αγγίζει πλέον τα 5,014 μέτρα, λίγο μεγαλύτερο σε μήκος από μια Mercedes-Benz

E-Class. Μεγάλο έτσι; Ζυγίζει 4.218 κιλά και έχει ύψος 2 μέτρων με την Ram να αναφέρει ότι μπορεί να μεταφέρει βάρος μεγαλύτερο των 16.780 κιλών

Μηχανικά φορά τον 6-κύλινδρο Cummins Turbo Diesel 6.7-λίτρων με ροπή 1.084 Nm. Συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της Aisin που μεταφέρει την κίνηση σε όλους τους τροχούς. Ο πίσω άξονας είναι ο 4.88 Dana 110 με διπλούς τροχούς ενώ το πρωτότυπο έχει ντεπόζιτο χωρητικότητας 643 λίτρων.

Φορά την αερανάρτηση της Kelderman και πατά πάνω σε ζάντες 19.5″. Στο εσωτερικό μπορεί να μεταφέρει 4 επιβάτες και οι άνθρωποι της Ram έχει τοποθετήσει DVD player και οθόνες για τους πίσω επιβάτες ενώ έχει τοποθετηθεί και μια κεντρική κονσόλα που διαθέτει ψυγείο, ποτηροθήκες και τραπεζάκια.
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα