Η BMW συνεργάστηκε με online κοινότητα για μάθει πως θα είναι τα αυτοκίνητα του μέλλοντος [w/video]

Η BMW συνεργάστηκε με την online κοινότητα Local Motors για να προσπαθήσει να μάθει τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του οχήματος που θα “καθορίζουν την οδηγική εμπειρία στις πόλεις το 2025.”

Με την Local Motors να αριθμεί πάνω από 20.000 μέλη, η BMW ελπίζει να βρει ιδέες και να εμπνευστεί για τις μελλοντικές λύσεις μετακίνησης. Για να το καταφέρει αυτό, η εταιρία θα δημιουργήσει μια “Urban Driving

Experience Challenge” που θα ενθαρρύνει τα μέλη να υποβάλουν τις ιδέες τους στη γερμανική εταιρία. Πολλές λεπτομέρειες δεν είναι διαθέσιμες, αλλά τα μέλη θα κληθούν να οραματιστoύν χαρακτηριστικά που ικανοποιούν “συγκεκριμένους στόχους και τα προϊόντα. Η BMW προσφέρει χρηματικό έπαθλο $30.000 (€ 22.970) και ένα ταξίδι στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Μόναχο.

Ο διευθυντής του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξής του BMW Group, Dr Christoph Grote αναφέρει χαρακτηριστικά

Όντας μια εταιρία με καινοτόμα ηγεσία, επιλέξαμε τη Local Motors ως τον ιδανικό συνεργάτη με τον οποίο θα εξερευνήσουμε νέες, μελλοντικές και επαναστατικές λύσεις κίνησης. Τα αποτελέσματα, όπως είναι φυσικό, θα είναι εξαιρετικά πολύτιμα για την BMW, και αναμένουμε με ανυπομονησία το βαθμό στον οποίο μπορούμε να διοχετεύσουμε την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει στη παραγωγική διαδικασία μας.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Αναζητήσεις
allinurl: online aftokinita
Τυχαία Θέματα