Teaser Video: Nissan GT-R Nismo

Σε 10 ημέρες η Nissan θα παρουσιάσει στην έκθεση του Τόκιο, το πολυαναμενόμενο GT-R Nismo με την εταιρία τώρα να δίνει το πρώτο teaser video του.

Το video έχει διάρκεια μόλις 5 δευτερόλεπτων, έχει όνομα “1″ και στην ουσία μας δείχνει ένα πλάνο από τη πίστα του Nürburgring Nordschleife.

Ο Andy Palmer αντιπρόεδρος πωλήσεων και marketing της Nissan δήλωσε προ ημερών, πως η εταιρία του θα

ανακοινώσει μερικές ημέρες πριν την έκθεση του Τόκιο, τον χρόνο (7:10) που σημείωσε το GT-R Nismo στη Πράσινη Κόλαση. Ο Palmer επιβεβαίωσε πως η Nissan ανέθεσε σε τέσσερις οδηγούς να σημειώσουν ταχύτερο γύρο στο Ring με το GT-R Nismo, με τον Sebastien Buemi να είναι αυτός που σημείωσε τελικά τον ταχύτερο γύρο.

Το Nissan GT-R Nismo θα κατασκευαστεί σε συνεργασία με την Williams Advanced Engineering, με έναν μηχανικό της Williams να αναφέρει πως θα εκπλαγούμε με το πόσα περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν ακόμη στο GT-R.

Το νέο αεροδυναμικό bodykit που φορά το αυτοκίνητο είναι εξελιγμένο από την Williams F1. Παράγει μεγάλα ποσά κάθετης αεροδυναμικής πίεσης στις στροφές και είναι κατασκευασμένο από carbon. Αποτελείται από νέο μπροστά splitter, νέο πίσω προφυλακτήρα, μεγάλη αεροτομή και νέες ζάντες.

Το ταχύτερο GT-R που θα κατασκευαστεί ποτέ από το εργοστάσιο της Nissan διαθέτει σφιχτότερη ανάρτηση και μηχανικά ο V6 twin-turbo 3,8-λίτρων κινητήρας του, φημολογείται πως θα αποδίδει 600+ άλογα, επιτρέποντάς του να κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε μόλις 2 δευτερόλεπτα!



[Πηγή: Nissan]

Keywords
Τυχαία Θέματα